Linkuri accesibilitate

Un avion cu 107 de pasageri s-a prăbușit în Pakistan, lângă un cartier rezidențial


Fum neagru în apropiere de locul prăbușirii aeronavei

UPDATE. Cel puţin două persoane au supravieţuit accidentului aerian din Pakistan, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie, citate de agenţia Associated Press. Mai devreme, primarul oraşului Karachi, orașul în care s-a prăbușit avionul, declarase că toate persoanele aflate la bordul avionului au decedat.
Autoritatea aviatică din Pakistan a transmis că o aeronavă de pasageri ce aparținea companiei naționale cu cel puțin 99 de pasageri la bord s-a prăbușit în apropierea unei zone rezidențiale din orașul sudic Karachi.

Până în prezent nu se cunosc date despre soarta pasagerilor sau a echipajului aflat la bordul aeronavei.

Ambulanțe și pompieri în drum spre locul prăbușirii
Ambulanțe și pompieri în drum spre locul prăbușirii

Autoritatea aviatică civilă a transmis într-un comunicat că aeronava prăbușită este un model Airbus A320 operat de Pakistani International Airlines (PIA) care efectua o cursă pe ruta Lahore - Karachi.

Imagini de la fața locului, apărute pe rețele de socializare, arată fum negru care se ridică deasupra cartierului rezidențial situat nu departe de Aeroportul Internațional Jinnah din Karachi.

Martorii susțin că avionul a încercat să aterizeze de două sau de trei ori înainte de a se prăbuși.

Agenția Reuters citează un purtător de cuvânt al operatorului aviatic care afirmă că erau 107 persoane la bord, dar nu oferă alte detalii.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG