Linkuri accesibilitate

Un bărbat diagnosticat cu Covid 19, la picnic la Sinaia, într-un grup de 10 persoane


Imagine generică

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Giurgiu, confirmat cu Covid-19, care trebuia să fie izolat la domiciliu, a fost depistat de jandarmii din Prahova în timp ce se afla la picnia la Cota 1000 Sinaia.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, pe data de 2 august, un bărbat în vârstă de 41 de ani din Giurgiu se afla în picnic împreună cu alte două familii la Cota 1000 Sinaia, într-o zonă care nu era special amenajată în acest sens.

Mădălina Stocheci, purtător de cuvânt al jandarmeriei locale, spune că bărbatul ar fi trebuit să se afle în izolare. El a fost descoperit întâmplător de jandarmi, pentru că grupul de zece persoane care se afla picnic alesese un loc interzis.

În urma verificărilor, jandarmii au stabilit că bărbatul respectiv figura testat pozitiv cu Covid-19, refuzase internarea în unitatea spitalicească.

Jandarmii au sesizat autorităţile competente în legătură cu acest caz şi au întocmit procesul verbal de sesizare privind săvâşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, care reprezintă faptă penală.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Prietenii și dușmanii ministrului Daea
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:57 0:00
XS
SM
MD
LG