Linkuri accesibilitate

Un imobil cu trei etaje a luat foc în București


România - Echipele de pompieri au descins la incendiul din strada Cameliei
România - Echipele de pompieri au descins la incendiul din strada Cameliei

Zeci de pompieri au intervenit duminică seara pentru a stinge un incendiu izbucnit la un imobil din București. La fața locului au fost trimise mai multe autospeciale, transmite Mediafax.

Intervenţia are loc la un imobil din Strada Cameliei format din parter, trei etaje şi pod, potrivit datelor comunicate de ISU Bucureşti-Ilfov.

Incendiul a cuprins o suprafaţă de circa 100 de metri iar flacăra este violentă și cu degajări mari de fum la nivelul podului. Totuși, pompierii au reușit să localizeze incendiul și nu au raportat victime.

La fața locului se află 11 autospeciale de stingere, două autoscări, detașamentul special de salvatori, echipaje SMURD și de la descarcerare, arată sursa citată.

  • 16x9 Image

    Dora Vulcan

    Dora Vulcan este Senior Correspondent și s-a alăturat echipei Europa Liberă în ianuarie 2020. A intrat în presă în 1992 ca reporter de politică internă la România liberă. A devenit apoi jurnalist de investigații specializat în Justiție, preocupat de ingerința politicului în anchetele penale. În paralel, Dora a fost și stringer BBC. A scris la Revista „22” despre plagiatele din mediul universitar, a acoperit domeniul politic la Reporter Global (partener The Economist în România) și a fost editor coordonator la departamentul Social al agenției Mediafax. A fost consultant pentru filmul „De ce eu?”, despre moartea suspectă a procurorului Cristian Panait, o tragedie cu implicații politice care a marcat anii 2000.  

XS
SM
MD
LG