Linkuri accesibilitate

Un obiect cilindric, găsit în apropierea ţărmului în zona plajei Venus-Saturn


Momentul scoaterii obiectului din mare de echipa pirotehnică. Captură foto după o înregistrare video făcută de Ziua de Constanța
Momentul scoaterii obiectului din mare de echipa pirotehnică. Captură foto după o înregistrare video făcută de Ziua de Constanța

Un obiect cilindric a fost găsit, joi, în apropierea ţărmului, în zona plajei Venus-Saturn.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă spun că ar fi un fragment de rachetă, care a fost ridicat de echipa pirotehnică.

„În această după-amiază, echipa pirotehnică s-a deplasat pe o plajă din Venus, acolo unde a fost găsit un booster de rachetă care a fost ridicat şi transportat în vederea depozitării”, au transmis reprezentanţii ISU Dobrogea.

Potrivit unor surse locale, un apel la 112 a anunţat, joi, că în zona plajei Venus-Saturn a fost găsit un obiect de formă cilindrică. Accesul în zonă a fost restricţionat. Martorii au afirmat că obiectul este cilindric şi are rugină pe el, relatează news.ro.

La fața locului au fost trimise din partea ISU Dobrogea o șenilată, un echipaj pirotehnic și o ambarcațiune „Mangalia”. Poliția este, de asemenea, la locul respectiv, iar oamenii sunt ținuți la distanță. De asemenea, mai sunt prezente echipaje de Brigada Antittero, scrie Ziua de Constanța, care transmite și o înregistrare video de la fața locului cu momentul scoaterii propulsorului din mare.

Europa Liberă România e pe Google News. Abonați-vă AICI
  • 16x9 Image

    Dora Vulcan

    Dora Vulcan este Senior Correspondent și s-a alăturat echipei Europa Liberă în ianuarie 2020. A intrat în presă în 1992 ca reporter de politică internă la România liberă. A devenit apoi jurnalist de investigații specializat în Justiție, preocupat de ingerința politicului în anchetele penale. În paralel, Dora a fost și stringer BBC. A scris la Revista „22” despre plagiatele din mediul universitar, a acoperit domeniul politic la Reporter Global (partener The Economist în România) și a fost editor coordonator la departamentul Social al agenției Mediafax. A fost consultant pentru filmul „De ce eu?”, despre moartea suspectă a procurorului Cristian Panait, o tragedie cu implicații politice care a marcat anii 2000.  

XS
SM
MD
LG