Linkuri accesibilitate

USR și PLUS, în competiție pentru candidatul pentru primar de Iași


Liviu Iolu, alături de Dacial Cioloș

Liviu Iolu, fost jurnalist și un consilier apropiat al lui Dacian Cioloș, anuță că în scurt timp alianța USR-PLUS va desemna candidatul cel mai potrivit la alegerile locale pentru ocuparea funcției de primar de Iași.

Liviu Iolu a fost desemnat candidatul PLUS, în vreme ce parlamentarul Cosette Chichirău, un emul al lui Dan Barna, a anunțat că și ea candidează, din partea USR, la postul de primar de Iași.

PLUS l-a desemnat candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean pe Daniel Șandru, fost secretar de stat în Guvernul Cioloș.

„Vom decide rapid, în Alianța USR PLUS, candidatul comun oficial la Primăria Iași și vom prezenta ieșenilor programul nostru pentru a câștiga încrederea cetățenilor că suntem alternativa competentă și curată la candidații vechilor partide care întrețin rețele subterane netransparente alaturi de care conduc acum orașul în detrimentul interesului public”, a anunțat Liviu Iolu, care a fost și purtător de cuvânt al Guvernului Cioloș.

Cosette Chichirău, liderul filialei ieşene a USR, a declarat, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, că a fost desemnată de filiala partidului pentru alegerile interne din cadrul Alianţei USR PLUS pentru a candida la funcţia de primar al Iaşiului.

„Eu personal îmi propun să fiu viitorul primar al Iaşiului. Vreau să colaborez cu viitorii consilieri locali şi judeţeni”, a spus Chichirău, citată de Agerpres

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Urmările distrugerii barajului Nova Kakhovka din regiunea ucraineană Herson
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:47 0:00
XS
SM
MD
LG