Linkuri accesibilitate

USR PLUS: Clip fake înscenat de PSD lângă primăria lui Pandele cu așa-ziși voluntari gay


Romania fake video clip
Romania fake video clip

Un clip video lansat în spațiul virtual arată o așa-zisă echipă de campanie care ar aparține USR PLUS huiduită de locuitorii din Voluntari pentru că bărbații poartă peruci de femeie și au decupați jeanșii în zona feselor, inscripționate cu USR în spațiul astfel decupat.

Pentru a nu mai lăsa niciun dubiu cui ar aparține aceștia, au tricouri inscripționate cu sigla USR PLUS, împart pliante electorale ale alianței locuitorilor comunei conduse de Florian Pandele, soțul primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

Filmarea insistă pe decupajul din zona feselor și pune cadrul pe titulatura ”USR” inscripționată pe fese, fără a ridica mai sus cadrul spre zona fețelor pentru ca persoanele să poată fi identificate.

Falsul a fost dezvăluit și dezavuat chiar de USR PLUS care „condamnă campania murdară a PSD și cere instituțiilor statului să se sesizeze!”

USR PLUS spune că înscenarea aparține PSD și explică faptul că persoanele din lcip nu sunt membri ai alianței USR PLUS și nici voluntari ai acesteia, acțiunea fiind „realizată în mod deliberat pentru a induce în eroare alegătorii.”

„PSD face ce știe el mai bine de 30 de ani: să mintă, să fure și să incite la ură. Clipurile video sunt promovate în mod coordonat pe rețelele de socializare de membri și simpatizanți ai PSD, inclusiv de către candidați și consilieri ai PSD, cum este Constantin-Cristinel Iliescu, consilier în cadrul Consiliului Local Sector 2, o persoană apropiată de candidatul PSD la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu”, mai spune USR PLUS.

Între timp, clipul, postat de la adresa https://www.facebook.com/nikoleta.ciobaniuk/videos/974872679697481/?t=66, a fost șters, pentru ca apoi să fie postat din nou.

Contul de Facebook de pe care a fost făcută postarea aparține unui anume Dorel Cio dar linkul adresei poartă numele Nicoleta Ciobanuk.

Și USR a revenit cu informații care să ateste implicarea lui Florian Pandele în episodul pus în scenă în Voluntari.

„Revenim cu un update legat de clipul fake distribuit de PSD chiar în prima zi a campaniei electorale. Am descoperit că a fost filmat pe strada Amza Pelea din Voluntari, chiar în spatele Primăriei din Voluntari, condusă de Florin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

La Voluntari, în urmă cu câteva zile, primarul Pandele a încercat să invalideze candidaturile USR PLUS la alegerile locale, dar ne-am luptat pentru a candida în instanță și am câștigat!

Tot în Voluntari, primarul Pandele a încercat să oprească și campania #FaraPenali și a trimis poliția locală să îi someze pe voluntarii care strângeau semnături să părăsească "imediat" domeniul public.

Pandele este un individ care a transformat orașul în propria feudă. Acum s-a trezit că e pe cale să-și piardă funcția de primar. Altfel spus, USR PLUS îi strică liniștea. Continuăm. S-a dus vremea celor de teapa lui Florin Pandele!”, explică USR PLUS.

XS
SM
MD
LG