Linkuri accesibilitate

Zeci de percheziții în cazul vânzării de droguri în licee de top din București


Membrii grupării au comercializat, începând de anul trecut, droguri de mare risc unor elevi de la licee din București.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate au făcut luni 23 de percheziţii domiciliare în București, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc furnizate în mai multe licee din București.

Membrii grupării au comercializat, începând de anul trecut, droguri de mare risc unor elevi de la licee din București, spune DIICOT într-un comunicat remis presei luni.

La percheziții au fost găsite „diferite cantități” de canabis, cocaina și ketamină precum și comprimate de Xanax, arată sursa citată.

Peste 20 de persoane urmează să fie audiate la sediul DIICOT. a fi conduse pentru audieri la sediul DIICOT - Structura Centrală.

Percheziții ale procurorilor DIICOT în dosarul de trafic de droguri la licee de top din București
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:03 0:00

  • 16x9 Image

    Dora Vulcan

    Dora Vulcan este Senior Correspondent și s-a alăturat echipei Europa Liberă în ianuarie 2020. A intrat în presă în 1992 ca reporter de politică internă la România liberă. A devenit apoi jurnalist de investigații specializat în Justiție, preocupat de ingerința politicului în anchetele penale. În paralel, Dora a fost și stringer BBC. A scris la Revista „22” despre plagiatele din mediul universitar, a acoperit domeniul politic la Reporter Global (partener The Economist în România) și a fost editor coordonator la departamentul Social al agenției Mediafax. A fost consultant pentru filmul „De ce eu?”, despre moartea suspectă a procurorului Cristian Panait, o tragedie cu implicații politice care a marcat anii 2000.  

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG