Linkuri accesibilitate

Victor Ponta: Vom fi în următorul Parlament dacă voturile sunt numărate corect


Victor Ponta a făcut un apel către reprezentanții Pro-România din secțiile de votare să fie atenți la numărarea voturilor, după ce exit-poll-ul Curs-Avangarde a arătat că formațiunea sa a obținut 5% în rezultatele votului, exact cât pragul electoral.

„Pro România va fi în Parlament cu o singură condiție - colegii mei să păzească votul. Soarta Pro-România este în mâinile celor 18.500 de colegi din secțiile de votare, mi-aș dori ca numărătoarea să fie corectă și transparentă pentru că în condiții de prezenta atât de scăzute dacă avem probleme la numărătoare, legitimitatea viitorului Parlament și a viitorul guvern guvern va fi un uriaș semn de întrebare într-o perioadă de criză", a transmis Victor Ponta.

El a transmis că formațiunea se va concentra acum pe programul pentru următoarea perioadă.

„Vom fi în următorul Parlament, trebuie să văd care sunt colegii mă vor însoți și de mâine ne vom pregăti pentru ceea ce vom avea de făcut în perioada următoare", a concluzionat Victor Ponta.

Exit-poll-ul realizat de CURS- Avangarde arată PSD că s-a plasat pe prima poziție, urmat de PNL si USR-PLUS. Astfel, PNL și USR-PLUS vor putea face o coaliție de guvernare, potrivit primelor rezultate.

XS
SM
MD
LG