Linkuri accesibilitate

VIDEO. Dramă în Japonia | O alunecare de teren a distrus părți dintr-un oraș, mai multe persoane sunt dispărute


Alunecarea de teren din Atami - Japonia a apărut din cauza precipitațiilor abundente.

Douăzeci de persoane sunt date dispărute după ce o alunecare de teren din Japonia a măturat totul în calea sa. A fost afectat orașul Atami, iar alunecarea reprezintă efectul precipitațiilor abundente.

Clipul video postat pe rețelele de socializare prezintă un torent de noroi care venea de pe un munte din apropierea orașului aflat în centrul Japoniei. Mai multe case au fost distruse sau acoperite, iar mașinile au fost luate de torent, informează BBC. Orașul se află la 96 de kilometri de Tokyo.

Martorii spun că s-a auzit un sunet oribil după care au fugit într-o zonă mai înaltă a orașului.


Premierul Yoshihide Suga a convocat de urgență un grup de lucru pentru a evalua dezastrul și a lua măsurile necesare în cazul situației de urgență.

Atami este o stațiune populară, iar în primele zile ale lunii iulie a plouat mai mult decât se întâmplă de obicei în întreaga lună.

Guvernatorul regiunii a avertizat că se așteaptă la mai multe ploi și că locuitorii ar trebui să fie atenți la alunecările de teren. El i-a rugat pe localnici să evacueze zonele periculoase și să afie atenți la informațiile autorităților.

Facebook Forum

Problema oxigenului medical, rezolvată de studenții din Kabul
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:10 0:00
XS
SM
MD
LG