Linkuri accesibilitate

VIDEO Premierul Cîțu a respins propunerea de închidere a mall-urilor. Unele pensiuni și-ar putea limita capacitatea


Premierul Florin Cîțu
Premierul Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu a declarat, miercuri, în Parlament, că a refuzat propunerea de închidere a mall-urilor în weekend în contextul discuțiilor despre înăsprirea unora dintre măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.

Principala modificare va viza prelungirea restricțiilor pe timp de noapte. Perioada în care este nevoie de declarație pe propria răspundere va începe de la ora 22:00, în loc de ora 23:00, cum este în prezent. Premierul spune că nu a acceptat propunerile celor care au dorit mai multe restricții:

Premierul a refuzat mai multe restricții propuse de specialiști
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:12 0:00

Magazinele pot rămâne deschise până la ora 21:00, a spus premierul, iar în privința capacității de cazare în hoteluri și pensiuni, premierul a precizat că se ia în discuție doar închiderea unor pensiuni în stațiunile montane.

  • 16x9 Image

    Cristian Andrei

    Face parte din echipa Europa Liberă din aprilie 2019, prima dată ca freelancer, iar din ianuarie 2021 este Senior Editor. În ultimii 15 ani a trecut de la presa tipărită, la televiziune și apoi, la presa online. Ca reporter de teren în zona politică este printre cei mai experimentați jurnaliști acreditați la PSD, dar a relatat și despre evoluția tuturor partidelor din ultimul deceniu. A făcut parte din redacția Gândul până în 2015, iar în televiziune a lucrat pentru Digi24.

XS
SM
MD
LG