Linkuri accesibilitate

VIDEO Pronosticul partidelor pentru rezultatul de la alegerile europarlamentare. Cum arată topul înaintea exit-poll-ului


Pronosticul politicienilor privind rezultatul partidelor la alegeri
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:15 0:00

Pronosticul politicienilor privind rezultatul partidelor la alegeri

Înaintea exit-poll-ului și rezultatelor oficiale, Europa Liberă vă prezintă estimările președinților de partide și candidaților cu privire la votul pentru alegerile europarlamentare.

Europa Liberă i-a provocat pe liderii partidelor și candidații cu care a discutat să scrie scorul pe care îl vor obține la alegerile europarlamentare. Totul s-a petrecut în ultima săptămână a campaniei electorale pentru a testa în ce măsură așteptările sunt confirmate după închiderea urnelor.

Printre cei care au răspuns acestui test se numără președintele PNL, Ludovic Orban, președintele Pro România, Victor Ponta, președintele USR, Dan Barna, dar și candidații Traian Băsescu din partea PMP, Victor Negrescu, care se află pe listele PSD, dar și Renate Weber de la ALDE.

Aceștia au fost rugați să scrie rezultatele pe care le vor obține duminică seara partidele creditate cu șanse să intre în Parlamentul European, nu doar scorul formațiunii politice pe care o reprezintă.

Estimările politicienilor urmează să fie validate sau invalidate de rezultatele oficiale ale alegerilor pentru Parlamentul European.

  • 16x9 Image

    Cristian Andrei

    Face parte din echipa Europa Liberă din aprilie 2019, prima dată ca freelancer, iar din ianuarie 2021 este Senior Editor. În ultimii 15 ani a trecut de la presa tipărită, la televiziune și apoi, la presa online. Ca reporter de teren în zona politică este printre cei mai experimentați jurnaliști acreditați la PSD, dar a relatat și despre evoluția tuturor partidelor din ultimul deceniu. A făcut parte din redacția Gândul până în 2015, iar în televiziune a lucrat pentru Digi24.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG