Linkuri accesibilitate

Viorica Dăncilă: Nu regret nimic, nu mă tem de nimic. Președintele ar trebui să numească un premier cât mai repede


Viorica Dăncilă a pierdut guvernarea
Viorica Dăncilă a pierdut guvernarea

Viorica Dăncilă, al cărei guvern a fost dărâmat prin moțiune de cenzură, a declarat că are sentimentul ”datoriei împlinite” și i-a recomandat președintelui să ”numească” un premier cât mai repede, ”dacă ar putea și azi”.

”Nu îmi reproșez nimic, nu am ce să îmi reproșez”, a declarat Viorica Dăncilă la scurt timp după încheierea votului la moțiunea de cenzură.

Spunând că acum a venit rândul opoziției, mai exact al PNL-ului să arate ce poate la guvernare, și sugerând că românii vor ajunge să regrete guvernarea PSD, Viorica Dăncilă l-a presat președintele Iohannis să numească urgent un alt premier.

"Fac apel la președintele României să nominalizeze cât mai curând un premier, ca să își asume guvernarea. Îmi doresc ca președintele să numească (sic!) cât mai repede, dacă ar putea și azi, un nou premier (...) Ne dorim să lăsăm un nou guvern cu un nou program", a spus Viorica Dăncilă.

Ea a recunoscut că au existat ”trădări” în partid, parlamentari care au votat moțiunea.

Dăncilă susține că rămâne în continuare candidatul PSD la alegerile prezidențiale și că va intra în turul doi de scrutin.

"Vom intra în turul al doilea, mergem cu candidatura la prezidențiale înainte. Sâmbătă vom avea lansarea candidaților".

Viorica Dăncilă a mai spus că nu se teme să piardă șefia partidului. "Nu mă tem absolut de nimic, mă tem doar că putem pierde încrederea românilor".


Facebook Forum

XS
SM
MD
LG