Linkuri accesibilitate

Volodimir Zelenski, după ce a vizitat frontul din Zaporojie: Vom câştiga şi vom oferi Ucrainei puterea de a garanta o pace durabilă


Volodimir Zelenski a vizitat marți mai multe districte din regiunea Zaporojie

După ce marți a vizitat trupele de pe front, preşedintele Volodimir Zelenski a afirmat că „paşii înainte ai războinicilor noştri pe linia frontului aduc securitate şi protecţie mai aproape de oraşele şi satele noastre”.

Ţelul Ucrainei este clar: vom câştiga şi vom oferi Ucrainei puterea de a garanta o pace durabilă”, a arătat Zelenski, care a vizitat diferite districte din regiunea Zaporojie.

Preşedintele Ucrainei a adus în discuție antrenarea soldaţilor și motivarea oamenilor.

„Am auzit ce spun comandanţii de batalion despre folosirea echipamentelor şi armelor livrate de partenerii noştri în luptă. Acest feedback este ceva despre care vom discuta cu liderii. Şi aş vrea să le mulţumesc războinicilor noştri care iau trofee şi pun echipamentele ruseşti la muncă pentru Ucraina. Nu este doar raţionalitatea băieţilor noştri, ci şi o dovadă importantă a abilităţii eroilor noştri de a lua armele inamicului şi a le folosi pentru a proteja viaţa Ucrainei”, a spus Zelenski.

El a mulţumit tuturor celor implicaţi în îndepărtarea consecinţelor atacurilor ruseşti.

„În fiecare zi trebuie să ne amintim că paşii înainte ai războinicilor noştri pe linia frontului aduc securitate şi protecţie mai aproape de oraşele şi satele noastre. Şi cu cât este mai puternic sistemul nostru de apărare anti-aeriană, cu atât mai multe oportunităţi au regiunile din spate să lucreze pentru apărare. Mai exact, creştem deja producţia militară, chiar şi în condiţiile actuale. Ţelul Ucrainei este clar: vom câştiga şi vom oferi Ucrainei puterea de a garanta o pace durabilă”, a conchis Zelenski.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG