Lumea Europa Liberă în imagini. Fotografiile săptămânii

O femeie din armata americană salută o fetiță afgană, după ce a ajutat-o să se reunească cu familia sa, pe Aeroportul Internațional Hamid Karzai. Fotografie realizată de Corpul de Marină al SUA.
 

Președintele rus Vladimir Putin o primește pe Angela Merkel la Kremlin, 20 august 2021.

O mireasă bosniacă kosovară are fața pictată în timpul ceremoniei de nuntă din satul Donje Ljubinje, Kosovo.
 

Un pompier ajută la stingerea incendiilor în Republica Sakha (Yakutia), Rusia. Conform datelor operaționale ale ministerului rus de urgență, 163 de incendii sunt active pe teritoriul Republicii Sakha (Yakutia). În total, 4.900 de persoane și 869 de unități de pompieri au fost implicate în stingerea incendiilor forestiere din Yakutia.

 

Membrii mișcării religioase „Frăția Albă” desfășoară dansuri rituale pe vârful muntelui Rila, lângă lacul Babreka, 19 august 2021. 

Un bărbat ține în mână un drapel rus, în timpul celei de-a 30-a aniversări a loviturii de stat din august 1991, în fața clădirii guvernului rus din Moscova, 19 august 2021. 

Oameni se plimbă la apus în parcul Zaryadye, situat în fața turnului Spasskaya din Kremlin.
 

Un bebeluș este ridicat de un soldat american peste zidul aeroportului din Kabul pentru a fi evacuat, 19 august 2021.
 

Câteva vaci păsc pe un deal de lângă satul Peștera, într-o zi cețoasă.
 

O fetiță salută militarii care participă la prima repetiție a paradei militare dedicate celei de-a 30-a aniversări a independenței Ucrainei, Kiev, 18 august 2021.
 

Soldați americani stau de pază în spatele sârmei ghimpate, lângă zona militară a aeroportului din Kabul, 20 august 2021.
 

Musulmani șiiți iranieni care poartă măști de protecție, participă la o ceremonie de doliu pe fondul crizei coronavirusului, în luna sfântă a lui Muharam, înaintea Zilei Ashura, la altarul Saleh din nordul Teheranului, Iran, 16 august 2021.
 

Un medic specialist îmbrăcat în echipament de protecție îngrijește un nou-născut infectat cu coronavirus (COVID-19), la o maternitate din Volgograd.
 

Luptătoarele Kalmira Bilimbek kyzy (albastru) și Alesia Hetmanawa (roșu) participă la Campionatul Mondial de lupte feminine la juniori, organizat în Ufa, Republica Bashkortostan din Rusia.  

Un bărbat costumat în clovn vinde baloane în Piața Sfatului din Brașov.

Brigada Rebelă Roșie protestează la Berlin împotriva schimbărilor climatice.