Atac cu drone al Rusiei asupra Ucrainei în timpul nopții, anunță Forțele Aeriene. Putin s-a întâlnit cu generalii ruși

Urmarea unui atac cu dronă asupra stației maritime din apropierea graniței cu România din orașul Izmail, regiunea Odesa, sudul Ucrainei, 02 august 2023

Rusia a lansat peste noapte 17 drone, încercând să lovească regiunile de nord, centru și vest ale Ucrainei, au anunțat sâmbătă Forțele Aeriene. În același timp, sâmbătă dimineață, Vladimir Putin s-a întâlnit cu generalii ruși de la vârf care conduc războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei.

15 dintre dronele Shahed iraniene lansate de Rusia au fost doborâte.

Nu e clar ce s-a întâmplat cu cele două drone care nu au fost interceptate și nu se știe ce obiecte și zone a vizat Rusia în loviturile sale.

Reuters nu a putut verifica în mod independent informațiile.

Și tot Reuters scrie că Vladimir Putin s-a întâlnit cu generalii ruși de la vârf, responsabili de războiul împotriva Ucrainei.

„Vladimir Putin a avut o întâlnire la sediul grupului de operațiuni militare speciale de la Rostov-pe-Don”, a anunțat Kremlinul într-un comunicat.

Putin a ascultat rapoartele lui Valery Gerasimov, șeful Marelui Stat Major al Armatei, responsabil de operațiunile Moscovei în Ucraina, și pe cele ale altor comandanți și ofițeri militari de vârf, a mai anunțat Kremlinul.

Întâlnirea a avut loc după ce Ucraina, a cărei contraofensivă de recucerire a teritoriilor luate de Rusia în primele luni de război a fost mai lentă decât se aștepta, a declarat că a eliberat un mic sat de-a lungul liniei frontului.