Fotogalerie | Hamas a lansat operaţiunea „Potopul de la Al-Aqsa”. Autoritățile de la Tel Aviv: „Suntem în stare de război”

Cel puțin o femeie israeliană a fost ucisă de tirurile intense de rachete dinspre Fâșia Gaza spre orașele din sudul Israelului. 

 

Armata israeliană e în alertă maximă și spune că va apăra civilii israelieni și că Hamas va plăti un preț mare pentru acțiunile sale. 

Poliția israeliană și alți oficiali de securitate lucrează în timp ce rachetele sunt lansate din Fâșia Gaza, în Tel Aviv, Israel.  

Miniltarii israelieni lucrează în timp ce rachetele sunt lansate din Fâșia Gaza, în Tel Aviv, Israel, 7 octombrie 2023. REUTERS.

Locuitorii din Ashkelon au ieșit în stradă în urma bombardamentelor cu rachete care au fost lansate din Gaza. 

Orașul Ashkelon, situat în sudul Israelului, a fost puetrnic lovit de bombardamentele cu rachete care au fost lansate din Gaza. 7 octombrie 2023. REUTERS/Amir Cohen

Palestinienii își părăsesc casele - ei se tem de atacurile israeliene după ce oameni înarmați s-au infiltrat în zonele din sudul Israelului și au fost lansate  rachete către Israel din Gaza.  7 octombrie 2023. REUTERS/Bassam Masoud

Un palestinian își face un selfie în fața unui vehicul militar israelian în flăcări, după ce acesta a fost lovit de oameni înarmați palestinieni care s-au infiltrat în zonele din sudul Israelului, 

Un bărbat palestinian înarmat trage focuri de armă după ce s-a infiltrat în partea israeliană a graniței Israel-Gaza, 7 octombrie 2023. REUTERS/Yasser Qudih 

Palestinienii sărbătoresc în timp ce un vehicul militar israelian arde după ce a fost lovit de oameni înarmați palestinieni care s-au infiltrat în zonele din sudul Israelului.