Autoritățile demontează teoriile privind efectele vaccinurilor Covid-19 asupra ADN-ului

Pfizer's Covid-19 vaccine

Pe site-ul Guvernului a fost postat un mesaj care aduce clarificări științifice despre efectele vaccinurilor împotriva COVID-19 asupra ADN-ului uman.

Oficialii au dorit să contrazică astfel teoria lansată de un medic obstretician din Statele Unite, dr Christiane Northrup, care susține că vaccinurile împotriva COVID-19 ar transforma oamenii în „himere monitorizate prin tehnologia 5G de către Fundația Bill Gates&Melinda Gates în scopul colectării de criptomonede".

„Vaccinurile care utilizează tehnologia ARN mesager folosesc o secvență de ARN mesager, care, odată introdusă în celule, transmite mesajul de sintetizare a proteinei Spike, proteină de suprafață a virusului SARS-COV-2. Cantitatea de ARN mesager corespunzătoare unei doze de vaccin este standardizată, cee ce va asigura producția unui nivel predefinit de proteină Spike. Identificarea în organismul uman a acestei proteine ca fiind străină declanșează un răspun imun care este responsabil manulul după care celulele umană învață să producă proteina Spike”, este poziția autorităților față de aceste teorii.

Astfel, organismul uman își construiește mecanismele necesare pentru a se apăra împotriva COVID-19 dacă va intra în contact cu virusul. Tehnologia a fost adoptată de către companiile farmaceutice Pfizer, Moderna și CureVac pentru dezvoltarea vaccinurilor împotriva COVID-19.

„În Uniunea Europeană, nici un vaccin nu poate fi comercializat înainte de încheierea studiilor clinice care să ateste că este sigur și eficace și că îndeplinește condițiile prevăzute de normele și de legile în vigoare”, se arată în mesajul autorităților.

Îți mai recomandăm 16 întrebări și răspunsuri despre vaccinarea Covid-19