Bombe rusești de jumătate de tonă distrug case la Zaporojie

O femeie rănită este scoasă dintr-un bloc de apartamente din Zaporojie. Autoritățile locale spun că bombele au ajuns în zori, când majoritatea locuitorilor dormeau. 

Vladislav, de 14 ani, stă lângă dărâmăturile blocului în care se era apartamentul familiei lui - blocul a fost distrus pe 29 septembrie de bombele rusești.

Urmările atacului cu bombe planate. Autoritățile din Zaporojie au declarat că 16 persoane au fost rănite în trei suburbii diferite ale orașului de un baraj de bombe lansate de avioane rusești. 

Urmările exploziei unei bombe despre care se crede că ar fi fost o FAB-500, de 500 de kilograme, de concepție sovietică, dotată cu aripi de planare și navigație prin satelit.

Locuitori părăsindu-și apartamentele lovite de atacurile rusești cu bombe planoare.

Zaporojoie - o femeie rănită în timpul atacurilor rusești. 

Pompierii sting incendiile produse de exploziile din Zaporojie.

Ruine lăsate de o explozie la Zaporojie.  Orașul din sud-est este un important centru logistic pentru Ucraina și a fost vizat în mod repetat de lovituri rusești în ultimele zile. 

 

Duminică, pe 29 septembrie, bombe grele echipate cu aripi și sisteme de navigație au lovit mai multe locuri în orașul Zaporojie din sud-estul Ucrainei. Cel puțin 16 oameni, printre care și copii, au fost răniți.