Chef Foa, un jurat de la o emisiune celebră de gătit, prins la volan, sub influența drogurilor

Florin Scripcă are dosar penal pentru că a condus sub influența drogurilor.

Numărul vedetelor prinse în trafic sub influența drogurilor crește de la zi la alta. Chef Foa, alias Florin Scripcă, jurat la emisiunea Masterchef, difuzată de ProTV în anul 2021, a fost prins în timp ce era la volan și consumase droguri.

Polițiștii de la Brigada Rutieră din București au spus că, după ce l-au oprit în trafic în zona Arcului de Triumf, au constatat că Florin Scripcă era drogat cu cocaină și canabis.

„În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a două substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul INML, în vederea prelevării de mostre biologice”, a arată Poliția Rutieră.

De asemenea, polițiștii au găsit asupra lui Florin Scripcă patru țigarete susceptibile de a conține substanță vegetală, cu miros înțepător, scrie Agerpres.

Îți mai recomandăm Vârsta consumatorilor de droguri a scăzut în România la 10-11 ani

Polițiștii au întocmit un dosar penal și fac cercetări in rem.

Nu este prima dată când o vedetă din România este prinsă sub influența drogurilor în trafic.

În martie 2023, vloggeriţa Ana Morodan a provocat un accident și a refuzat ulterior să oprească la semnalele polițiștiștilor. Aceștia au descoperit că era sub influența alcoolului și a drogurilor. Ea a fost condamnată la 1 an, 3 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare şi efectuarea a 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Anul trecut, cântărețul Puya a fost prins la volan după ce consumase cocaină, iar polițiștii i-au deschis dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor interzise.

Îți mai recomandăm Peste 50 de persoane arestate și reținute, în perchezițiile-maraton pentru trafic de droguri. Peste 5 kilograme de stupefiante ridicate