Climb Again, primul centru de terapie prin escaladă din Europa. Sportivii care depășesc imposibilul

Spaniolul Francisco Javier Aguilar Amoedo (medialie de aur), Răzvan Nedu (medalie de argint) și Angelo Simionescu (medalie de bronz) sunt medaliații competiției Cupa Mondială de Paraclimbing de la Innsbruck, Austria. Șapte sportivi au reprezentat România la Cupa Mondială de Paraclimbing care s-a desfășurat în perioada 22-24 iunie la Innsbruck, Austria.

Răzvan Nedu, căpitanul Lotului Național de Paraclimbing al României, în timpul finalei Cupei Mondiale de la Innsbruck, Austria.  

Florin Ana, sportiv și instructor la Climb Again, escaladează un perete cu coloane de calcar în Cheile Sohodolului.

Vasile Coliban, 30 de ani, medic stomatolog și sportiv în cadrul Lotului Național de Paraclimbing, în timpul antrenamentului de la Centrul Climb Again. Pentru Vasile cățăratul este o formă prin care își exprimă emoțiile, „o formă de dans pe perete”, înainte de accidentul suferit acesta fiind dansator. 

Ana Anton, instructor și PR la Climb Again, salută un copil cu deficiență de auz de la Școala Profesională Specială pentru Deficienți de Auz „Sfânta Maria" din București.

Un copil cu deficiență de vedere se cațără în Centrul Climb Again din București.

Răzvan Nedu, căpitanul Lotului Național de Paraclimbing și instructor la Climb Again, se catără în timpul unui antrenament la Stâna Regală din Sinaia. 

O elevă cu deficiență de vedere se cațără pe panoul din interiorul Școlii Gimnaziale Speciale pentru Deficienți de Vedere din București, cu ocazia lansării proiectului „Peste limite”. 

Cosmin Candoi, campion mondial la paraclimbing în anul 2019, se uită la un traseu de escaladă denumit „Masa Tăcerii”, în Cheile Sohodolului.

Răzvan Nedu îl ajută pe Cosmin Candoi să meargă pe slackline, în cantonamentul Climb Again din Sinaia.

Sportivi Climb Again îl ajută pe unul dintre colegi șă avanseze pe un traseu de escaladă, în timpul cantonamentului din Cheile Sohodolului.

Instructorul Florin Selejan ajută un copil cu deficiență de vedere să se cațere, la Centrul Climb Again din București.

Claudiu Miu, fondatorul Climb Again, ghidează un sportiv cu deficiențe de vedere în timpul unui antrenament la Fabrica de Cățărat din București.

Iulian Farcaș, instructor la Climb Again, vorbește cu copiii cu deficiențe de auz de la Școala Profesională Specială pentru Deficienți de Auz „Sfânta Maria".

Florin Selejan (S) îl învață pe Alex Simion (D) să facă nod la coardă, în timpul cantonamentului Climb Again din Cheile Sohodolului. 

Doi sportivi cu deficiențe de vedere din echipa Climb Again urmăresc cum se cațără un coleg de-al lor pe un perete de stâncă din Cheile Sohodolului.

Copii cu diverse deficiențe se joacă în timpul unei petreceri organizate de Climb Again la Școala Gimnazială Specială pentru Deficienți de Vedere din București.

Cosmin Candoi (S) și Răzvan Nedu (D) joacă șah în timpul unui cantonament Climb Again.

Claudiu Miu (S), fondatorul Climb Again, le dă indicații sportivilor Cosmin Candoi (C) și Răzvan Nedu (D), în timpul unui concurs de bouldering organizat la sala de cățărat Carpatic din București.

Razvan Nedu (S), căpitanul Lotului Național de Paraclimbing, Claudiu Miu (C), fondatorul Climb Again și Alex Benchea (D), sportiv Climb Again, la finalul ascensiunii pe Mont Blanc (4808 m) în iulie, 2020.