Galerie foto | Turcia/Siria, imaginile dezastrului

Un bărbat duce în brațe cadavrul unui membru al familiei care a murit într-un cutremur devastator care a zguduit Siria și Turcia într-un cimitir din orașul Jinderis, provincia Alep, Siria, marți, 7 februarie 2023.

Rudele și cei apropiați îngroapă membrii familiei care au murit într-un cutremur devastator care a zguduit Siria și Turcia într-un cimitir din orașul Jinderis, provincia Alep, Siria, marți, 7 februarie 2023. .

Un bărbat ține în brațe cadavrul copilului său scos din dărâmături în orașul Harim, în provincia Idlib, nord-vest, controlată de rebeli ai Siriei, la granița cu Turcia, la 8 februarie 2023, la două zile după un cutremur mortal care a lovit Turcia și Siria.

O echipă olandeză participă la salvarea unei turce din dărâmături în urma unui cutremur din Hatay, Turcia, 8 februarie 2023. REUTERS/Kemal Aslan

Oamenii se încălzesc în jurul unui foc într-un parc din Gaziantep, aproape de epicentrul cutremurului, la o zi după ce un cutremur de 7,8 grade a lovit sud-estul țării, pe 7 februarie 2023.

Oamenii stau în fața unei clădiri prăbușite, în urma unui cutremur din Gaziantep, Turcia, 7 februarie 2023. REUTERS/Dilara Senkaya

O femeie plânge lângă cadavrul unei rude, în timp ce căutarea supraviețuitorilor continuă, în urma unui cutremur în Hatay.

Două femei plâng lângă dărâmături în urma unui cutremur din Hatay, Turcia, 7 februarie 2023. REUTERS/Umit Bektas.

Salvatorii au transportat o fată dintr-o clădire prăbușită în urma unui cutremur din Diyarbakir, Turcia, 6 februarie 2023.

Un salvator plânge în timp ce transportă un cadavru găsit în moloz în Adana, pe 6 februarie.

Imagine surprinsă în Adana/Turcia, pe 6 februarie.

Un bărbat stă în mijlocul molozului în timp ce căutarea supraviețuitorilor continuă, după cutremur, în Alep, Siria, 7 februarie 2023.

Peste 9.000 de persoane au murit în Turcia și Siria în urma cutremurelor de luni. Operațiunile de căutare a supraviețuitorilor continuă.