EUROPARLAMENTARE 2019 După dezastru, Tăriceanu spune că are nevoie de un timp de ”reflecție și analiză”

„Eu nu vreau să îmi schimb punctul vedere, am decis că vom face o analiză după aceaste alegeri. Este nevoie să ne luam un timp de reflecție și analiză și să nu luăm o decizie pripită. Noaptea e un sfetnic bun”, a comentat Tăriceanu.

Liderul ALDE a spus nu a vrut să comenteze scorul mic obținut de ALDE la aceste alegeri, limitându-se doar să spună că „acest rezultat reprezintă o estimare. Rezultatul e după numărătoarea voturilor”.

”Noi ne-am fixat un obiectiv de număr de voturi, estimat pe o participare de 30-35% la vot. Participarea record ne diminuează ponderea, voturile pe care am scontat se vor realiza”, spune Liderul ALDE, partid care, potrivit exit-poll-ului nu trece pragul de 5%.

Călin Popescu-Tăriceanu a comentat și întrunirea pragului de validare a referendumului: „așa cum arată cifrele referendumul va fi validat, dar eu nu îmi schimb părerea despre el : adâncește falia din societatea românească”.

„Ceea ce eu îmi doresc este să adunăm românii în jurul unui proiect comun și cei care ne vor reprezenta la Bruxelles trebuie să promoveze o Românie unită, așa cum fac și europarlamentarii din celelalte țări europene”, a mai spus Călin Popescu-Tăriceanu.

Îți mai recomandăm EUROPARLAMENTARE 2019 REZULTATE EXIT POLL: PNL și PSD - 25,8%, USR/PLUS-23,9%, Pro România-5,7%, ALDE-4,9%