Exclusivitate Krasnâileaks: Cum au pregătit Dragnea și Ștefănescu internarea pentru operația de hernie de disc

Culoarul unei clinici de ortopedie

Sunt hacker-ul rus Crucifer și vă prezint al treilea episod din serialul Krasnâileaks, pe baza informațiilor furate din conturi de e-mail deținute de oameni foarte importanți.

Grupul Rosia Today

Astăzi vă voi dezvălui un mesaj privat din contul de e-mail al lui Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD. Iată ce i-a scris acesta lui Liviu Dragnea:

”Liviule, m-am uitat în agendă. Luni ai termen la Curtea Supremă, în dosarul cu angajările fictive. Dacă nu te doare nimic și ești sănătos tun, ar fi bine să te doară. Și încă foarte repede. Am vorbit cu un doctor de-al nostru de la privat să te bage-n carantină vreo două-trei zile. Poți să stai în rezervă și cu Irina, ai tot confortul. Am vorbit să aducă bandă de alergare, acvariu cu pești de Dunăre și meniu libanez. Cel mai bine ar fi să-ți găsești o boală care nu se poate confirma rapid. Ceva ca să fie nevoie de RMN și, eventual, de operație. Hemoroizi cred că ar fi prea puțin și nici nu sună OK. Nici la cap nu-i bine să te îmbolnăvești, că se interpretează. Pe urmă ne trezim că vor colegii congres, să te schimbe. Ceva ginecologic iar ar fi interpretabil, plus că se supără Irina. Ai putea să zici că îți repari dinții pentru nuntă, spre exemplu, dar și aici intervine chestiunea oportunității spitalizării. Mă gândesc, sa te bată cineva. Putem aranja o diversiune cu o televiziune de-a noastra si sa zicem că te-au agresat protestatarii de la #rezist sau Ponta. Ar da bine la campanie. Ai iesi presedintele Romaniei. Dar trebuie sa-ti faci singur niste vânătăi, ceva, o contuzie, niste dinti scoși, nu stiu... Așa ai putea invoca faptul că nu te poți prezenta la Curtea Supremă. Dar se merită? Nu cred. Până la urmă cred ca cel mai bine este cu boala presedinților, cea de care s-a operat și Băsescu, hernia de disc. E greu de verificat, nu-și dă seama nimeni de șmen, mai ales dacă schimbăm filmul de la RMN. Astia de la Antena 3 este imposibil sa nu aiba RMN-ul lui Basescu de acum 13 ani. Mă ocup de tot, dă-mi un semn ce-ai hotărât. Te pup!”.

Răspunsul lui Liviu Dragnea, pe e-mail, nu a întârziat să apară:

”Codrine, îți mulțumesc pentru ajutor. Uitasem că am termen la Curte. Sigur că da, mă internez fără probleme, dar vreau să ajung pe mâini sigure. Să nu mă trezesc că mă operează noaptea, ca hoții, vreun doctor simpatizant #rezist si uită bisturiul în mine. Am auzit că oamenii lui Cioloș au priză printre chirurgi, vreau să fim foarte precauți. Și să știi că pastile nu înghit, orice-ar fi! Sună-i tu pe ăștia din presă și anunță-i că m-a tras curentul la șale cât am fost în teritoriu. Iar în rezervă, la spital, vreau să-mi aduci și o lansetă. Când mă plictisesc, mai dau la pește în acvariu. Ținem legătura!”

Acesta a fost mesajul lui Dragnea, între timp internat într-o clinică privată din București. Sunt hacker-ul Crucifer și vă aștept săptămâna viitoare cu alte bombe senzaționale din uluitorul Krasnâileaks.

Acesta este un text satiric, care nu reprezintă neapărat poziția Radio Europa Liberă.