Două mumii ale unor „extratereștri” au fost prezentate în Congresul din Mexic

Your browser doesn’t support HTML5

„Nu suntem singuri”, le-a spus Jaime Maussan, un jurnalist sportiv devenit pasionat de OZN-uri, senatorilor mexicani într-o audiere organizată de Parlament, în primul eveniment oficial al țării despre viața extraterestră.

Presupuse rămășițe de mumii „non-umane” au fost prezentate în audierea de marți din Senat. Cele două corpuri prezentate au capetele micșorate, corpul atrofiat și ar avea o vechime de peste 1.000 de ani, fiind descoperite în 2017 în Peru, potrivit pasionatului de OZN-uri.

Ele aparțineau unor „ființe non-umane, care nu fac parte din evoluția noastră terestră”, a mai spus el, precizând că totodată că încă nu poate spune că sunt extraterestre.

„Este regina tuturor dovezilor. Adică, dacă ADN-ul ne arată că sunt ființe non-umane și că nu există nimic care să arate așa în lume, ar trebui să le luăm ca atare”, a spus Jaime Maussan.

Numai că alte studii au sugerat că mumiile reprezintă o fraudă. De altfel, un raport de acum șase ani al procuraturii din Peru a constatat că acestea sunt „păpuși fabricate recent, care au fost acoperite cu un amestec de hârtie și lipici sintetic pentru a simula prezența pielii”.

Evenimentul a fost inspirat de audierea din Congresul american pe aceeași temă din luna iulie, în care maiorul în retragere David Grusch a afirmat că SUA ar ascunde un program de recuperare și de inginerie inversă a OZN-urilor. Pentagonul a negat că ar exista un astfel de program.

Joi, agenţia spaţială americană va publica un raport privind obiectele zburătoare neidentificate, la aproape un an după ce oamenii de ştiinţă au început să le investigheze la cererea NASA.