Fotogalerie | Cum a arătat Noaptea Muzeelor în anii trecuți

mai 2019: În fiecare an, de Noaptea Muzeelor, mii de oameni stăteau la coadă la Muzeul de Istorie Naturală „Grigore Antipa” din București.  

mai 2023: Muzeul Antipa din Capitală este în fiecare an un magnet pentru vizitatorii din Noaptea Muzeelor . Cozile din fața intrării durează ore întregi.

mai 2023. Cozile de la Muzeul Antipa s-au întins pe câteva sute de metri, până în stradă. 

mai 2021 - Coadă la intrarea la Observatorul Astronomic „Admiral Vasile Urseanu" din București - . unul dintre cele mai căutate locuri. În 2024, Observatorul va fi închis în Noaptea Muzeelor din 2024

mai 2021 - Muzeograful  Adrian Șonka, directorul Observatorului Astronomic din București, era prezent la Noaptea Muzeelor și le dădea copiilor explicații. 

mai 2021 - După revonare, clădirea Primăriei Capitalei a fost și ea deschisă publicului. Anul acesta PMB nu a anunțat că nu particpă la Noaptea Muzeelor. 

mai 2021 - Muzeul Colecțiilor de Artă, filială a Muzeului Național de Artă, era plin de vizitatori în edițiile Nopții Muzeelor din anii trecuți. 

mai 2023 - Anul trecut, mii de oameni au vizitat Muzeul Național de Istorie din București în Nopatea Muzeelor. Anul acesta, muzeul rămâne închis. 

mai 2023 -  Muzeul Național de Artă era un alt muzeu foarte căutat de vizitatori în Noaptea Muzeelor. Muzeografii au decis ca în acest an să nu mai stea peste program. 

mai 2023 - în Noaptea Muzeelor, în spatele Muzeului Național de Istorie se puneau în scenă diverse momente istorice, la care participau zeci de vizitatori. 

Mai 2015. Mai multi oameni stau la coada pentru a intra la Muzeul National de Arta a Romaniei, unul din cele mai căutate muzee.