GALERIE FOTO | Cum arată viața fără mască. Modelul Israel: țara care a învins pandemia

Mai mulți tineri se plimbă pe un bulevard din Tel Aviv în prima zi după ce Israel a anulat interdicția purtării măștii în exterior. Imagine realizată pe 18 aprilie 2021. (REUTERS/Amir Cohen)

Israelienii au profitat de ziua frumoasă și de prima zi în care nu au mai fost obligați să poarte mască și au ieșit în marile parcuri din Tel Aviv. Imagine realizată pe 18 aprilie. 
(AP Photo/Oded Balilty)

Viața fără mască: o realitate în Israel, țară care se poate lăuda cu cea mai de succes campanie de vaccinare de până acum.  (AP Photo/Oded Balilty)

Tinerii și seniorii, deopotrivă, au ieșit duminică să se bucure de prima zi fără mască după mai bine de un an de pandemie. Israelienii sunt, în continuare, temători: datele preliminarii despre varianta „indiană” a virusului arată că vaccinul ar putea fi ineficient în anumite cazuri. (AP Photo/Oded Balilty)

Un cadru pe care nu l-am mai văzut de mai bine de un an: adolescenți socializând în aer liber fără să poarte mască. (AP Photo/Oded Balilty)

Israelienii au profitat de prima zi fără mască și au ieșit în număr mare la cumpărături. (AP Photo/Sebastian Scheiner)

Imagine de duminică, 18 aprilie, realizată în Tel Aviv.  (AP Photo/Oded Balilty)

Doi tineri beau o răcoritoare în fața unui magazin din Israel. REUTERS/Amir Cohen
 

Aglomerație pe o alee plină cu magazine din Tel Aviv. (AP Photo/Sebastian Scheiner)

Soldații israelieni așteaptă să traverseze o stradă după ce Israelul a anulat purtarea obligatorie a măștilor. Jaffa, Israel, 18 aprilie, 2021. REUTERS / Amir Cohen

O femeie a ieșit cu bebelușul la plimbare în prima după ce purtarea măștii în exterior a fost anulată. REUTERS/Amir Cohen

Sunt peste 30 de grade Celsius în această perioadă, în Israel. REUTERS/Amir Cohen

Cetățeni din Tel Aviv așteptând la un semafor. REUTERS/Amir Cohen

Un tânăr care fie e mai precaut, fie nu a aflat că nu mai este obligat să poarte mască în exterior. REUTERS/Amir Cohen

Un bărbat evreu ultraortodox fotografiat în prima zi după ce țara sa nu mai obligă cetățenii să poarte mască în exterior.

Doi tineri stau pe o stâncă și se bucură de soare. REUTERS/Amir Cohen

Cetățenii din Israel nu mai sunt obligați, de duminică, să poarte mască atunci când circulă în exterior. Școlile sunt deschise în totalitate iar țara începe ușor-ușor să reintre în normalitatea de dinainte de pandemie.