FOTOGALERIE Cum s-au bucurat oamenii de relaxare | Noi măsuri intră în vigoare de la 1 iunie

Artere din București sunt închise traficului auto pentru a permite accesul pietonilor pe carosabil, în cadrul proiectului PMB „Străzi Deschise”, desfășurat în colaborare cu ARCEN și BAZA, în București.

Oamenii se plimbă pe Calea Victoriei din București, a devenit zonă pietonală. Șapte zone din centrul Capitalei sunt exclusiv pietonale în fiecare weekend în București. 

Bucureștenii peterec seara la terasa Fabrica Pub.

Mai multe artere din București sunt închise traficului auto pentru a permite accesul pietonilor pe carosabil, în cadrul proiectului PMB „Străzi Deschise”, desfășurat în colaborare cu ARCEN și BAZA, în București.

Un grup de oameni se plimbă pe Calea Victoriei din București, devenită zonă exclusiv pietonală   în București.

 Cu barca pe lacul din Parcul Cișmigiu din București.

Un tânăr face un salt pe skateboard, pe terasa Teatrului Național din București.

Valentin Dobrin oferă turiștilor explicații în cadrul evenimentului „Alternative Bucharest Tour”. În cadrul turului sunt explorate zonele de artă stradală, picturile murale, graffiti și arhitectura din București.

 Tineri care stau de vorbă pe treptele Ateneului Român din București.

Practicând Qi Gong, o formă ușoară de exerciții fizice, în Grădina Japoneză din Parcul Herăstrău, București.

La plimbare pe Calea Victoriei din București. Șapte zone din centrul Capitalei sunt exclusiv pietonale în fiecare weekend.

La o terasă pe Calea Victoriei din București. 

Scriitoarea Georgiana Mihăilă citește o poezie în cadrul evenimentului „Fabrica de Poezie Vol. 29”, la Clubul Fabrica din București.

Evenimentul „Fabrica de Poezie Vol. 29”, la Clubul Fabrica din București.

Plimbare pe Calea Victoriei din București, fără trafic și aglomerație.

Maratonul vaccinării anti-COVID 19, Sala Palatului din București. 

Mai multe persoane așteaptă să se vaccineze în cadrul „Maratonului vaccinării anti-COVID 19”, la  Sala Palatului din București. 

Imagine din cadrul expoziției „Identități Fragile” – Muzeul Pandemiei, proiect cultural al Rețelei Naționale a Muzeelor din România, organizat la Rezidența BRD Scena 9 din București. Expoziția este un „preview” al evenimentului „Noaptea Muzeelor” care va avea loc în data de 12 iunie, în București.

O femeie pictează pe un perete dedicat mesajelor vizitatorilor, în cadrul expoziției „Identități Fragile” – Muzeul Pandemiei. 

Oamenii peterec seara la terasa Fabrica Pub din București.

Mai mulți oameni se plimbă pe Calea Victoriei din București, în primul weekend în care șapte zone din București sunt închise traficului auto, pentru a permite accesul pietonilor pe carosabil.