FOTOGALERIE. Triajul de la „Matei Balș" și slăbiciunile sistemului în care se repetă tragediile
Primul contact al unei persoane cu Institutul „Matei Balș" este cu zona de Triaj. Aceasta se află la aproape 20 de metri de intrarea principală și nu a fost afectată de incendiul izbucnit vineri. În acest loc se pot lăsa și pachetele pentru cei aflați în spital. Deși a avut parte de finanțare masivă și este un spital aflat în centrul Bucureștiului, imaginea gardului zonei de Triaj este una care ridică multe semne de întrebare.
Pompierii au stins focul la Institutul „Matei Balș", dar, din păcate, au existat cinci victime.
Klaus Iohannis a venit la Institutul „Matei Balș" pentru a discuta cu cadrele medicale și cu autoritățile despre incendiul izbucnit în cursul dimineții. La final, președintele a avut o declarație de presă în care a vorbit despre reforma în sănătate.
Poliția încearcă să ofere informații rudelor persoanelor internate la Institutul „Matei Balș", după incendiul în care și-au pierdut viața cinci pacienți. Aparținătorii s-au plâns că nu pot obține rapid detalii despre cei internați sau mutați la alte spitale din Capitală.
Aripa Institutului „Matei Balș" în care a izbucnit incendiul la cinci dimineața. La câteva ore după tragedie, parterul clădirii arată intensitatea flăcărilor.
Ministrul Sănătății discută cu președintele Klaus Iohannis după tragedia de la Institutul „Matei Balș".
Poliția a blocat ieri toate străzile din jurul Institutului „Matei Balș" după incendiul produs în cursul dimineții de 29 ianuarie.
Un protestatar a venit cu o pancartă în fața Institutului „Matei Balș" la scurt timp după declarația președintelui Klaus Iohannis.
Tatăl unei victime de la Colectiv a venit în fața Institutului „Matei Balș" pentru a depune o coroană de flori și lumânări. El a cerut autorităților mai multă competență.