Fotogalerie | Urmările atacului iranian cu rachete în Israel

O mașină este acoperită de pământ, aruncat de impactul rachetei, în Tel Aviv. Fotografia a fost făcută în dimineața zilei de 2 octombrie, după ce Iranul a lansat un atac masiv cu rachete asupra Israelului în ziua precedentă.

Un restaurant avariat din Tel Aviv.

Aproximativ 180 de rachete, inclusiv ceea ce Iranul a spus că sunt arme hipersonice, au căzut asupra Israelului în seara zilei de 1 octombrie, pe fondul unui conflict din ce în ce mai extins din Orientul Mijlociu.

Un bărbat fotografiază o clădire din Hod HaSharon, lângă Tel Aviv, care a fost distrusă în atacul de la 1 octombrie.

Câțiva bărbați inspectează o mașină avariată în Tel Aviv.

Amploarea pagubelor cauzate de atacurile iraniene rămâne neclară. Un palestinian a fost ucis de o secțiunea unei rachete care a căzut în orașul Ierihon din Cisiordania.

Palestinienii din Ramallah se adună în jurul unei rachete căzute după atacul iranian.

Lucrătorii israelieni de la serviciile de urgență inspectează craterul provocat de o rachetă iraniană după ce aceasta a lovit o școală din centrul țării.

Rachetele au putut fi văzute pe cer din orașul Baqa al-Gharbiyye, din nordul Israelului.

Israelienii se adăpostesc într-un șanț în timpul atacului.

Două baze aeriene israeliene au fost vizate în lovituri și unele rachete au aterizat lângă sediul agenției de spionaj Mossad din Tel Aviv.

O femeie își umple mașina cu benzină la Teheran, pe fondul temerilor că un atac israelian ar putea viza infrastructura industriei petroliere a Iranului.

Un bărbat ține un semn în Teheran, în timp ce mulțimile din capitala iraniană sărbătoreau atacurile cu rachete: „Vom anihila Israelul”.

Israelul a promis că va răspunde atacurilor. Prim-ministrul țării Beniamin Netanyahu le-a numit „o mare greșeală” pe care Teheranul „o va plăti”.

În urma unui atac iranian care aparent a inclus rachete hipersonice, israelienii au început miercuri dimineață, pe 2 octombrie, să verifice daunele.