Fotogalerie | Vladimir Putin de-a lungul anilor

Vladimir Putin (stânga) și primarul orașului Sankt Petersburg, Anatoly Sobchak (dreapta), în timpul unei ceremonii de numire a Pieței Austriei din Sankt Petersburg, pe 28 septembrie 1992.

Vladimir Putin, proaspăt numit prim-viceprimar al orașului, participă la o conferință de presă în Sankt Petersburg, în decembrie 1995.

10 noiembrie 1998. Președintele rus Boris Elțîn (dreapta) dă mâna cu Putin la reședința sa Gorki din Moscova. În luna iulie a acelui an, Elțîn l-a numit pe Putin la conducerea Serviciului Federal de Securitate (FSB).

Boris Elțîn (dreapta) părăsește Kremlinul după o ceremonie oficială care marchează transferul de putere către Vladimir Putin, Moscova pe 31 decembrie 1999.

Vladimir Putin, candidat la președinție și șef de stat în exercițiu, la vot împreună cu soția sa, Lyudmila, la o secție de votare din Moscova în martie 2000.

Putin și soția sa, Lyudmila, participă la o slujbă de pomenire pentru victimele atacurilor teroriste din 11 septembrie, la New York, în Statele Unite, pe 16 noiembrie 2001.

Președintele rus Vladimir Putin depune flori la monumentul celor 118 marinari care au murit la bordul submarinului nuclear „Kursk” în timpul unei vizite din orașul Kursk, în august 2003.

Președintele Vladimir Putin vizitează un copil rănit în timpul asediului de la Beslan, în septembrie 2004.

Președintele american George W. Bush conduce mașina Volga 1956 a președintelui rus Vladimir Putin, în afara Moscovei, în mai 2005.

Putin se întâlnește la Kremlin, în mai 2006, cu Ramzan Kadîrov, pe atunci prim-ministru cecen.

Președintele rus Vladimir Putin și soția sa, Lyudmila, participă la funeraliile lui Boris Elțîn, alături de foștii președinți americani Bill Clinton (stânga) și George Bush, la Moscova, în aprilie 2007.

Președintele american Barack Obama și (la acea vreme) prim-ministrul rus Vladimir Putin își strâng mâinile în timpul unei întâlniri la reședința de țară a acestuia din urmă din Novo Ogaryovo, lângă Moscova, în iulie 2009.

Premierul Vladimir Putin, fără cămașă, călărește un cal în timpul unei vacanțe în Republica Tuva din Federația Rusă, în august 2009.

Premierul Vladimir Putin pare să șteargă o lacrimă în timp ce se adresează susținătorilor în timpul unui miting în Piața Manezh, lângă Kremlin, în martie 2012.