Fotografiile săptămânii. Lumea Europa Liberă în imagini

Membrii unui club de înot participă la o baie festivă în apele înghețate ale lacului Boyarskoye de lângă Tomsk, Rusia.

Un copil pozează într-o piață de animale din Kabul, Afganistan.
 

Decorațiuni de Crăciun și sculpturi luminoase în centrul orașului Tbilisi, Georgia. Georgia sărbătorește Crăciunul conform Calendarului Iulian, cu 13 zile mai târziu decât în Calendarul Gregorian.

Mai multe persoane se plimbă în Piața de Crăciun amenajată în Piața Roșie din Moscova, Rusia.

Tineri participă la balul mascat cu tema „Escape From Reality”, organizat anual la Facultatea de Științe Tehnice din Belgrad, Serbia.

Doi copii merg cu o roabă plină cu canistre pentru a lua apă dintr-un bazin aflat la aproximativ 3 kilometri de casa lor, în satul Kamar Kalagh, de lângă Herat, Afganistan. În Afganistan se înregistrează cea mai gravă secetă din ultimele decenii.

O femeie face o poză cu vehicule acoperite cu gheață descărcate de pe nava de marfă Sun Rio, în portul Vladivostok din Rusia. Nava a fost surprinsă de condiții meteorologice severe în Marea Japoniei.

Forțele de Apărare Teritorială Ucraineană, rezerva militară a Forțelor Armate Ucrainene, participă la un exercițiu militar lângă Kiev. 

Un oficial vamal stă de pază lângă grămezi de droguri confiscate, în timpul unui eveniment organizat pentru distrugerea alcoolului ilicit confiscat și a drogurilor introduse ilegal în țară, în Karachi, Pakistan.

Un bărbat întinde șaluri vopsite într-un magazin din Lahore, Pakistan.

Liderul opoziției ruse, Alexei Navalnîi, în timpul unei ședințe de judecată desfășurată prin video conferință, într-o închisoare din Petușki, regiunea Vladimir, la aproximativ 120 de kilometri de Moscova, 28 decembrie 2021.

Oameni înconjoară o aeronavă de transport militar Аn-178-100R, proiectată pentru Forțele Armate ucrainene, în timpul lansării sale la uzina de avioane Antonov din Kiev, Ucraina.

Copii joacă cricket într-un parc din Karachi, Pakistan.

Oameni costumați în Moș Crăciun aleargă în timpul competiției anuale organizate cu ocazia sărbătorilor de Crăciun în Skopje, Macedonia de Nord.

Un bărbat vinde autocolante cu chipul liderul suprem taliban, Haibatullah Akhundzada, la o piață din Kabul, Afganistan.

Militari din Garda de Onoare a Forței de Securitate din Kosovo se pregătesc pentru sosirea la Pristina a ministrului turc al Apărării.

O poză publicată de Ministerul Apărării al Iranului pe 30 decembrie 2021 arată o rachetă-satelit Simorgh (Phoenix), pe o rampă de lansare dintr-o locație necunoscută din Iran. Republica islamică a anunțat că a efectuat o nouă lansare în spațiu, acțiune care ar putea deranja puterile occidentale, pe fondul discuțiilor dure privind relansarea acordului nuclear din 2015.