Fotografiile săptămânii. Lumea Europa Liberă în imagini

Două femei privesc crucișătorul cu rachete dirijate aparținând Marinei Ruse, în portul Sevastopol din Crimeea.
 

Mai mulți copii stau în fața unui gard de sârmă ghimpată păzit de militari polonezi, la punctul de control Kuznița, de la granița belarusă-polonă, lângă Hrodna, Belarus. 

Ren de la ferma de reni OleneGesh, din stațiunea de schi Sheregesh, regiunea Kemerovo din Rusia, în sud-vestul Siberiei.
 

Membrii unui centru de votare mobil din Sofia, purtând echipament de protecție individuală (EIP), pregătesc buletinele de vot înainte de a merge la persoanele aflate în carantină pentru a strânge voturile pentru primul tur al alegerilor prezidențiale și parlamentare din Bulgaria. 

O instalație cu 2230 de pantofi care simbolizează numărul victimelor Covid-19, este expusă în fața Ministerului Sănătății din Muntenegru.

Un taliban stă de pază în dreptul unui avion rusesc care transportă ajutoare din Rusia, pe Aeroportul Internațional din Kabul, Afganistan.
 

Un copil se joacă cu două rodii, în timpul Festivalului Rodiei din Teheran, Iran.

Depozit de deșeuri solide a instalației intermunicipale de procesare a deșeurilor ecologice din Volgodonsk, regiunea Rostov din Rusia. Instalația procesează deșeurile din orașul Volgodonsk și din nouă districte din jur, locuite de peste 400.000 de oameni. Instalația are un mecanism automat de sortare a deșeurilor, un spațiu pentru biocompost, un depozit de deșeuri menajere solide, echipamente de construcții și de gestionare a deșeurilor voluminoase. Capacitatea instalației este de 200.000 de tone de deșeuri pe an.

Un graffiti cu chipul criminalului de război Ratko Mladic este curățat de membrii unui grup de dreapta, la scurt timp după ce a fost aruncată vopsea neagră pe el, în Belgrad, Serbia.

Balerinii Thea Martin (C) în rolul lui Odette și Laurent Le Gall (L) în rolul lui Siegfried dansează în timpul repetiției generale a baletului „Lacul lebedelor” al lui Piotr Ceaikovski, la „Noua Scenă” a Teatrului Balșoi din Moscova, Rusia. Producția coregrafului francez Angelin Preljocaj va fi pusă în scenă în cadrul celui de-al XXI-lea Festival Internațional de Dans Contemporan „DanceInversion”. Costumele de balet au fost create de designerul de modă rus Igor Chapurin.

Mai multe persoane se încălzesc într-o tabără de refugiați de la granița bielorusă-polonă din regiunea Grodno. Mii de migranți, majoritatea din Orientul Mijlociu, au traversat sau au încercat să traverseze frontiera UE și NATO. Țările occidentale au acuzat regimul din Belarus, susținut de Rusia, că a creat criza ca urmare a sancțiunilor UE, acuzații pe care regimul de la Minsk le-a negat.

Danil Medvedev din Rusia, în timpul meciului de tenis cu Hubert Hurkacz din Polonia, disputat în cadrul ATP World Tour Finals, la Pala Alpitour din Torino, Italia. 
 

Picături de apă strălucesc în lumina soarelui pe plantele de pe un câmp de lângă Salgotarjan, Ungaria.

Un bărbat caută resturi de aluminiu și plastic pentru a le vinde, într-o groapă de gunoi din Kabul, Afganistan.