Fotografiile săptămânii

Un copil privește pe fereastră pregătirile pentru Summitul informal al liderilor UE de la Sibiu.

Cancelarul german Angela Merkel a fost bine primită la Summitul UE de la Sibiu. O bătrână din mulțime: „Doamna Merkel vă rog să aveți grijă de fiica mea, care lucrează în Germania”  (Inquam Photos/Octav Ganea)

Regina Marii Britanii conducând mașina personală în vestul Londrei. Regina Elisabeta a 2-a a participat la Royal Windsor Horse Show. (AFP/Daniel Leal-Olivas)

O fetiță de 4 luni este înmormântată în fâșia Gaza. Cele mai sângeroase zile Gaza de la încheierea războiului din 2014. În două zile au fost uciși 25 de palestinieni și 4 civili israelieni. (Reuters/Mohammed Salem)

A cincea etapă a Campionatului Mondial de gimnastică ritmică a avut loc în Mexic, la Guadalajara. Cluj Napoca va găzdui a șaptea etapă intre 26-28 august. În imagine Khrystyna Pohranychna din Ucraina concurează la proba de minge individual. (epa-EFE/Javier Lopez Hernandez)

Repetiția pentru Parada Victoriei din Piața Roșie din Moscova. (Reuters/Maxim Shemetov)

Două veterane din al doilea război mondial poartă portretul Mareșalului Ghenadi Jukov, o figură emblematică a Armatei Roșii, la Ziua Victoriei celebrată la Kiev, 9 Mai. (TASS/Pyotr Sivkov)

Ramadamul, luna de post negru a musulmanilor a început pe data de 6 Mai. Cei care țin postul au voie să mănânce și să bea apă doar înainte și după apusul soarelui  În imagine: un vânzător de dulciuri din orașul Herat, Afganistan. (epa-EFE/Jalil Rezayee)