Fotojurnalism în jurul lumii- cele mai bune fotografii ale săptămânii

Afganistan: Un băiat scoate apă dintr-o fântână, la marginea Kabulului. (Reuters / Mohammad Ismail)

Moscova: Un cuplu își plimbă câinele cu mașina. (TASS / Sergei Bobylev)

Ucraina: Spoturi  de lumină îndreptate către cer- Artiștii ucraineni și lucrătorii din industria divertismentului solicită sprijin din partea guvernului și reducerea restricțiilor, Kiev, 12 mai (Reuters / Valentyn Ogirenko)

Pakistan: Un băiat își parchează motocicleta în parcarea unui bazar după ameliorarea măsurilor de carantină, la Karachi, în 12 mai (Reuters / Akhtar Soomro)

Regiunea Donețk: Unul dintre luptătorii separatiști își păstrează poziția în apropierea liniei frontului cu forțele guvernamentale ale Ucrainei. (Reuters / Alexander Ermochenko)

Franța: Călătorii stau pe indicatoare pentru a respecta distanțarea socială, la o stație de tramvai din Nisa. (Reuters / Eric Gaillard)

Crimeea: Federația Rusă de Box ridică un portret al liderului sovietic Iosif Stalin, cu un balon cu aer cald, aproape de orașul Belogorsk. (AFP)

Pakistan: Un dresor de animale ține legată o maimuță, în timp ce o capră stă in echilibru pe un băț pe stradă, în Karachi. (AFP / Asif Hassan)

Afganistan: Un voluntar dezinfectează interiorul unei case improvizate, pe fondul măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului, Jalalabad.(Reuters/Parwiz)

Cehia: Personalul de la un restaurant servește clienții în timpul redeschiderii oficiale a unei terase în centrul orașului Praga, 11 mai. (epa-EFE / Martin Divisek)

Rusia: O călătoare, care poartă o mască de protecție, la o stație de metrou din Moscova. (AFP / Kirill Kudryavtsev)

Belarus: Veteranii au venit la Minsk pentru a urmări parada militară, care a marcat 75 de ani de la victoria Uniunii Sovietice asupra Germaniei naziste, 9 mai. (AFP / Sergei Gapon)