Imagini captivante din întreaga lume

O fată se uită la îngerii de hârtie simbolici care aduc un omagiu „Eroilor cerești”, referindu-se la cei uciși în timpul demonstrațiilor antiguvernamentale de la începutul anului 2014, în timpul unui eveniment lângă Piața Independenței din Kiev, cunoscută sub numele de Maidan, pe 18 februarie.

Meșteri pakistanezi construiesc o barcă la șantierul naval din orașul-port Karachi.

Un vânzător vinde pește uscat la taraba stradală din Odesa/Ucraina.

Membrii familiei țin fotografii cu rudele lor dispărute în timpul unui protest din Karachi/Pakistan, pe 16 februarie. Activiștii pakistanezi pentru drepturile omului susțin că mulți au fost ridicați de agențiile de stat, sub pretextul luptei împotriva terorismului.

Clădirea cabinetului de miniștri al Ucrainei este iluminată în culorile drapelului ucrainean de Ziua Națională a Unității la Kiev, pe 16 februarie. 

Politicianul muntenegrean Alexa Becici vorbește cu demonstranții la un miting de protest față de potențiala formare a unui guvern minoritar la Podgorica, pe 16 februarie. 

Un polițist de frontieră polonez este de serviciu, despărțit de un gard la granița Poloniei cu Belarus, lângă orașul Tolcze.

Un dulgher pakistanez șlefuiește o sculptură în panouri într-un atelier din Peshawar. 

Militari kârgâzi iau parte la exercițiile planificate  pe terenul de antrenament de șa Ala-Too, la 25 de kilometri de Bișkek. 

O navă a Marinei ruse este văzută printr-un stol de păsări în portul Sevastopol, de la Marea Neagră, din Crimeea ocupată.

Militari ucraineni, în prima linie, în afara Popasna/Lugansk, unde se luptă cu separatiștii susținuți de Rusia, pe fondul unei masive acțiuni militare ruse în apropierea graniței cu Ucraina.

Preoții citesc rugăciuni în cinstea Sfântului Haralambie, în timp ce credincioșii se adună în jurul lumânărilor lipite de borcane cu miere aranjate în cruce în timpul unei liturghii pentru „sfințirea mierii” la biserica Maicii Domnului din orașul Blagoevgrad, la sud de Capitala Bulgariei, Sofia. În ciuda pandemiei de Covid, Biserica Ortodoxă Bulgară a marcat ziua Sfântului Haralambie, hramul ortodox al apicultorilor, prin săvârșirea unui ritual pentru sănătate și o recoltă bogată.

Veteranii se roagă în timpul unei slujbe de pomenire pentru soldații uciși în Afganistan, la Bișkek, Kârgâzstan, pe 15 februarie. 

Liderul opoziției ruse, aflat în închisoare, Alexei Navalnîi (al doilea de la stânga) și soția sa, Iulia Navalnia, pe un ecran de monitor în timpul unei ședințe de judecată, într-o colonie de penitenciar din regiunea Vladimir/Rusia, pe 15 februarie. 

Oamenii se plimbă în Piața Roșie/ Moscova, amenajată de la Crăciun, 14 februarie. 

Un luptător taliban dirijează traficulm în timp ce un vânzător ambulant vinde baloane roșii în formă de inimă de Ziua Îndrăgostiților în Kabul/Afganistan. 

Militari ucraineni participă la antrenamentul de luptă din regiunea Cernihiv. 

Un protestatar care îl susține pe activistul rus anticorupție Alexei Navalnîi este reținut în orașul Arhangelsk, din nord. 

O femeie ține în mână o pancartă pe care scrie „Națiunea ucraineană este invincibilă”, în timpul unui Marș al Unității de la Kiev împotriva amenințării unei noi invazii militare a Ucrainei de către Rusia. ​