Roșia Today: Nicolae Guță: ”Să trăiască alianța / Care i-am lustruit clanța,/ PSD-eu și cu ALDEU/ Sa le-aju-te Dumnezeu...”

Regele neîncoronat al manelelor, Nicoale Guță, a acceptat să le dezvăluie reporterilor de la Roșia Today în ce context a reușit să înregistreze melodia pro-PSD care face vâlvă pe internet.

Rep. – Domnule Guță, cum v-a venit ideea să scrieți un cântec pentru PSD?
Guță – Eram la o nuntă și cineva mi-a lipit pe frunte cartea de vizită a lui domnu' Codrin Ștefănescu care scria pe ea „sună-mă”. L-am sunat și am bătut palma prin telefon.
Rep. – Ați primit multe înjurături de la fanii dvs., inclusiv de la cei din diaspora, pentru că sprijiniți PSD-ul. Sunteți mulțumit?
Guță – Fiecare cum îl duce capul. Dacă pe mine mă duce, înseamnă că nu degeaba am dușmani care mă injură. Ei este invidioși pe mine și pe PSD. (cântă) Dușmanii mor că ne descurcăm mai bine! / Hai, române, hai la urnă / Dacă vrei viaţa mai bună / Votează cu-ncredere / Liviu Dragnea – PSD.

Îți mai recomandăm Roșia Today: Legalizarea canabisului – droguri ușoare pentru o viață grea

Rep. – În videoclipul pe care l-ați filmat a apărut steagul Rusiei și un avion al companiei rusești Aeroflot. Care-i legătura cu PSD-ul? Sunteți fan Putin?
Guță – Pe mine să mă-ntrebați de versuri, nu de filmări. Nu mă ocup cu partea asta. Poate că clipul l-a facut rușii, nici nu mă interesează, eu am fost plătit pentru muzică, versuri și față.
Rep. – Bine, atunci explicați-ne de unde v-a venit inspirația la versurile: ”Arde flacăra în torţă, PSD este o forţă / Marţienii de-ar veni şi tot nu ne pot opri / Noi suntem aşii puterii/ Și noi vrem binele ţării”.
Guță – Inspirația vine de la Dumnezeu, întotdeauna. Câteodată vine și de la frică dacă te pune vreun boss să cânți dedicații cu sabia la gât. Dar acuma inspirația a venit de la banii care mi-a plătit pe cântec. Eu țin cu poporul sărac care iubește PSD-ul, indiferent dacă ei fură sau nu fură. Păi cine nu fură?! Când împarți bucatele nu-ți pui ție mai mult în traistă? Important să avem cu toții o pâine pe masă.

Îți mai recomandăm Roșia Today: România și  un WC numit speranță 

Rep. – În 2009 ați lansat un videoclip cu titlul ”Băsescu președinte”, împreună cu Roxana Prințesa Ardealului. Scrieți cântece pentru orice partid sau aveți preferințe clare?
Guță – Nu înțeleg întrebarea. Dacă omu' plătește, tre' să cânt, nu? Eu fac manele și pentru Iohannis, și pentru Cioloș și pentru Trump dacă mă sună și are bani.
Rep. - Dați-ne un exemplu de versuri pentru Iohannis, să vedem dacă vă pricepeți.
Guță – I-auzi: (cântă) ”Ai rupt inima din mine / Neamțule, votăm cu tine / Ești tare și ești bengos / Te-am simțit după miros/ Vorbești rar și apăsat/ Neamțule ești talentat.”
Rep. – Frumos. Și pentru Cioloș?
Guță – (cântă) ”De la Paști până-n Crăciun / Cioloș este cel mai bun! / Pentru el mă-ntorc din Franța,/ Chiar de vin cu ambulanța / Și-l votez, să moară Tanța.”
Rep. – Bănuiesc că ați semnat un contract frumos cu PSD-ul. Totuși, nu vă ajungeau banii de la nunți, botezuri și cumetrii? De ce ați riscat să vă înjure lumea?
Guță – Pentru mine banii nu contează, dacă mă credeți. Îi întorc cu lopata. Contează că vine fiscul lui Dragnea cu mascații la ușa mea și vrea impozite. Păi ce, s-a-ntâlnit hoțu' cu prostu'?

Îți mai recomandăm Roșia Today: Legalizarea canabisului – droguri ușoare pentru o viață grea

Rep. – Dați-ne un pronostic pentru alegerile din 26 mai. Cine câștigă?
Guță – Eu câștig, că indeferent de vot, banii pe cântec rămâne la mine în buzunar. ( cântă) „Să trăiască Alianța / Care i-am lustruit clanța,/ PSD-eu și cu ALDEU/ Sa le-ajute Dumnezeu... Forța Dragnea!”

Rep. – Mulțumim pentru dedicații, la revedere!

Acesta este un text satiric. Opiniile autorului nu coincid neapărat cu poziția Radio Europa Liberă

Îți mai recomandăm Roșia Today: Mircea Badea – categoria semi-ușuratică din boxul și presa românească