„Pandemia Productions”: Creații inspirate de coronavirus care au devenit virale

Pralinele în formă de anticorpi la coronavirus, la cofetăria Roth din Erfurt, Germania. Ideea creației acestor praline a apărut în timpul unui târg regional, atunci când, la standul maestrului cofetar Torsten Roth, nu s-a prea prezentat nimeni din cauza crizei coronavirusului.

Biscuiții cu mască de protecție creați de un bucătar din Dortmund.

Un pandantiv în formă de coronavirus a fost produs de compania de bijuterii Dr.Vorobev din Kostroma, Rusia. Vândut online cu aproximativ 20 de dolari, pandantivul de argint reproduce forma virusului - o coajă circulară, completată cu vârfuri în formă de țepușe.

Bucătarul vietnamez Dang Van Khu pregătește chifle de burgeri în formă de coronavirus, la Hanoi, pe 26 martie.

Un burger care imită reprezentarea grafică a coronavirusului, Hanoi, Vietnam.

India: un polițist în trafic, în Bangalore, poartă o cască în formă de coronavirus, în efortul de a convinge oamenii să rămână acasă în a noua zi a carantinei la nivel național. Prim-ministrul indian Narendra Modi a dispus restricții pe parcursul a 21 de zile, începând cu miezul nopții de 24 martie, pentru a stopa răspândirea coronavirusului.

O patiserie care produce dulciuri în forma unor rulouri de hârtie igienică în Minsk, Belarus, pe 1 aprilie. Pe măsură ce noul coronavirus s-a răspândit în întreaga lume, au apărut așa-numitele cumpărături de panică, soldate cu epuizarea stocurilor de hârtie igienică în mai multe magazine.

Tim Kortuem pregătește prăjituri în formă de hârtie igienică la brutaria sa din Dortmund, Germania.

Macarons cu semnul „stop COVID-19” produse la cofetăria Bon Genie din Minsk, Belarus.

Inspectorul de poliție Rajesh Babu poartă o cască în formă de coronavirus în timp ce vorbește cu o familie pe motocicletă la un punct de control din Chennai, India, în timpul carantinei impuse de guvern.

Iepurași de Paște, care poartă măști de protecție în vitrina brutăriei Baeckerei Bohnenblust din Berna, Elveția.

Un barman din Moscova pregătește noul Cocktail Coronavirus. Barmanul a refuzat să dezvăluie ingredientele cocktailului numit după virusul care se răspândește rapid, care provoacă COVID-19.

Un ofițer de poliție bolivian din La Paz, de serviciu alături de două persoane în costume de coronavirus. Președintele interimar al Boliviei, Jeanine Anez, a anunțat o carantină națională pe 23 martie.

Pinata de pandemie. O demonstrantă poartă o pinata în formă de coronavirus la un protest din Mexico City, pe 31 martie. Populară la petrecerile de naștere ale copiilor din America Latină, pinatele sunt făcute din hârtie creponată, umplute cu bomboane și agățate pentru a fi rupte cu bastoane de către o persoană legată la ochi.

Un brutar palestinian prezintă un tort, care înfățișează o femeie ce poartă o mască chirurgicală, la magazinul său din Khan Yunis, din sudul Fâșiei Gaza, pe 30 martie.

Un polițist îndreaptă bastonul în formă de coronavirus către o vânzătoare din piața din Chennai, India, pentru a-i atrage atenția cu privire la distanțarea socială.

Un ou de Paște în formă de coronavirus, al producătorului francez de ciocolată, Jean-François Pre, prezentat în magazinul său din Landivisiau. Este făcut folosind ciocolată albă cu migdale negre și roșii.

Un magazin de dulciuri din Tijuana, Mexic, care afișează pinatele în formă de coronavirus.

„Coronavirusul” față în față cu „virusul carnavalului”, în cadrul paradei Rosenmontag din Duesseldorf, Germania.

De la cocktailuri și prăjituri până la căști și bijuterii, cei care s-au convertit în artiști în vremea pandemiei au adaptat aspectul și numele virusului microscopic pentru a se amuza, dar și pentru a informa lumea.