Proteste în întreaga lume împotriva carantinei COVID-19

Puncte de lumină pe cerul Kievului. Artiștii ucrainieni au cerut sprijin financiar din partea guvernului și relaxarea măsurilor de blocare, care au fost instituite pentru a combate răspândirea coronavirusului.

Forțele speciale ruse se confruntă cu mulțimea, care protestează împotriva ordinelor de carantină, la Vladikavkaz, Osetia de Nord, pe 20 aprilie.

Locuitorii din capitala Pakistanului, Islamabad, poartă măști și protestează împotriva unui centru de carantină care a fost înființat în cartierul lor pe 19 aprilie.

Polițiștii din capitala Georgiei, Tbilisi, îi rețin pe susținătorii partidului de opoziție „Con de Pin” (Girchi) pe 23 aprilie, în timp ce protestează împotriva extinderii stării de urgență în țară.

Protestatari din Tel Aviv participă la o manifestație a „Steagului Negru” pentru a protesta față de  premierul israelian Benjamin Netanyahu și împotriva măsurilor luate pentru restrângerea focarului de coronavirus.

Un protest la Kiev împotriva interzicerii teraselor din Ucraina.

Un protestatar ucrainean din Kiev poartă o mască de protecție cu sloganul „Salvați FOP” sau „salvați afacerile mici”.

Mese în fața primăriei din Dortmund, Germania, în timpul unui protest susținut de proprietarii de restaurante.

Un bătrân, care poartă o mască de față, este arestat de poliția austriacă la Viena, în timpul unei demonstrații împotriva măsurilor anti-coronavirus luate de guvern.

Locuitorii din Belgrad fac zgomot în timp ce stau pe acoperișul unei clădiri la un protest de 1 mai față de măsurile de carantină de adoptate de guvernul Serbiei.

Membrii unei familii din Karachi solicită transferul studenților pakistanezi din China, care nu s-au putut întoarce după izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Comercianții italieni s-au adunat pentru un protest de tip flash-mob pe Podul Rialto, în 4 mai la Veneția.

Membrii Orchestrei Operei din Sydney, Australia, solicită companiei să își reconsidere decizia de a renunța la muzicieni fără a-i plăti în urma izbucnirii unui focar de coronavirus în oraș.

Protestatari la Praga, pe 29 aprilie, poartă pancarte pe care este scris: "Aveți un plan? Pot să-l știu?" și „Când veți începe testarea inteligentă?”

Autobuze și mașini parcate de proprietarii de afaceri mici în timpul unui protest la Kiev, Ucraina, în 13 mai, în care aceștia au cerut să li se permită să se întoarcă la muncă