Război în Ucraina | Copii născuți în subsoluri, bombardamente, distrugeri masive

Katerina Suharokova îl sărută pe băiatul ei născut în subsolul unei maternități din Mariupol, transformat în adăpost antiaerian. 28 februarie 2022
 

Un copil cu leucemie în brațele tatălui lui, în subsolurile Spitalului Okhmadet din Kiev. 28 februarie 2022
 

Voluntarii din Liov pregătesc pânză pentru camuflaj. 28 februarie 2022

Clădirea Administrației Regionale din Harkov a fost atacată cu rachete, marți dimineață. Două explozii masive au lovit centrul orașului, marți, după ce, în ziua anterioară, fuseseră bombardate zone rezidențiale.

Bombardamentul asupra clădirii Administrației Regionale din Harkov a spart geamurile clădirilor din jur și a distrus mașinile parcate lângă aceasta.

Echipele de salvare caută printre dărâmăturile unei clădiri din centrul orașului Harkov. Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a descris atacul asupra acestui oraș drept terorism de stat al Rusiei. El a acuzat Moscova de crime de război.

Primăria din Harkov a fost distrusă de atacul aerian al armatei Rusiei. Un bărbat înarmat, printre dărâmături, în 1 martie 2022.

După atacul cu rachete asupra orașului istoric Harkov, fondat în 1654, forțe ucrainene stau de gardă lângă clădirea distrusă a primăriei.

O ambulanță văzută prin geamurile lovite de gloanțe ale unei mașini. Kiev, 28 februarie

Potrivit autorităților ucrainene, cel puțin 70 de militari ucraineni au fost uciși într-un atac de artilerie asupra bazei militare din Ohtîrka, oraș aflat între Kiev și Harkov. 28 februarie 2022
 
 

Un pod distrus în apropierea orașului Bucea din apropierea Kievului. 28 februarie 2022

Bombardamentele din Harkov au distrus, marți, centrul orașului. Luni, au fost bombardate zone rezidențiale. Atacul asupra acestui oraș este descris de președinția ucraineană drept terorism de stat. Harkov a fost prima capitală a Republicii Sovietice Socialiste Ucrainene.
 

O mașină distrusă de atacurile cu rachete asupra orașului Harkov. 1 martie 2022

O mașină distrusă de atacurile cu rachete asupra Kievului, din 28 februarie.

Copii, părinți, medici s-au refugiat în subsolul spitalului de pediatrie Okhmadet din Kiev.
 

Despărțiri la gara din Kiev. Un bărbat își trimite fata departe de război. 28 februarie 2022

Pe peronul gării din Kiev, în așteptarea trenului care pleacă către Liov.