Șerban Nicolae, nervos pe Dăncilă: „Oamenii mici au doar satisfacții mărunte”

Șerban Nicolae nu mai este liderul senatorilor PSD.

Șerban Nicolae a reacționat după ce a fost schimbat de la șefia grupului PSD de la Senat, în urma ședinței Comitetului Executiv prezidat de Viorica Dăncilă.

„Tusea și junghiul. Oamenii mici au doar satisfacţii mărunte. Şi nu, nu mă refer la slugile „de execuţie”, ci la stăpânii lor. Care-i ţin pe 30 de arginţi. La cursul valutar corect, bineînţeles”, a scris senatorul PSD Şerban Nicolae, pe Facebook.

Reacția sa vine după ce, miercuri seara, Comitetul Executiv al PSD a decis să îl schimnbe din funcția de lider al grupului PSD de la Senat, în locul său fiind pus senatorul PSD de Mehedinți, Liviu Mazilu.

În ședința CEx, premierul Viorica Dăncilă a avut un schimb de replici cu Șerban Nicolae, ea fiind cea care i-a cerut să plece din fruntea grupului PSD de la Senat.

Președintele PSD i-a reproșat lui Șerban Nicolae că nu este un om de echipă, în timp ce fostul lider i-a spus că ascultă ceea ce îi transmit „persoane binevoitoare care bagă bățul prin gard”. Printre cei care au vorbit împotriva lui Șerban Nicolae au fost Marian Oprișan și Mihai Fifor. Colegii de partid l-au acuzat pe senator că nu a adunat semnături pentru inițiativa PSD de revizuire a Constituției și a organizat și o mică revoltă în Senat legată de votarea lui Mugur Isărescu pentru un nou mandat în fruntea BNR.

Îți mai recomandăm Dăncilă trece la execuții în PSD și Guvern după Congres. Teodorovici, în fața CEX: „Trebuie să facem rost de 7 miliarde de lei"