22 de ambasadori au manifestat în semn de solidaritate cu Palestina, la ambasada din București

Flori și candele aprinse în memoria victimelor civile din Fâșia Gaza. Mai multe fotografii ale victimelor civile au fost agățate pe gardul Ambasadei Palestinei în România.

22 de ambasadori din țări membre ale Organizației Cooperării Islamice în România au protestat vineri, în tăcere,  în semn de solidaritate cu poporul palestinian. Acțiunea a avut loc în fața Ambasadei Palestinei în București.

Mai multe fotografii cu victime civile din Fâșia Gaza au fost prezentate pe gardul Ambasadei Palestinei în România. În semn de omagiu, erau deja depuse mai multe coroane de flori. 

Intrarea în Ambasada Palestinei din România este flancată de fotografii ale victimelor civile din Fâșia Gaza și de coroane de flori, depuse în memoria lor.

22 de ambasadori din țări membre ale Organizației Cooperării islamice au manifestat vineri în tăcere, în fața a zeci de jurnaliști, la sediul Ambasadei Palestinei în România. Gardul instituției diplomatice era plin cu fotografii ale victimelor civile și coroane de flori.

Printre țările care au ținut să aducă un omagiu victimelor civile palestiniene se numără și Iranul. Reprezentanții republicii au depus o coroană de flori cu mesajul „Iranul este alături de Palestina” pe gardul Ambasadei Palestinei în România.