Linkuri accesibilitate

Șoferii transportului în comun bucureștean, obligați să poarte uniforme


Romania STB
Romania STB

Toți șoferi Societății de Transport București (STB) vor purta, începând cu 1 iulie, uniformă, anunță STB.

Achiziția de uniforme a costat municipalitatea 3 milioane de lei.

Șoferii vor fi obligați să poarte pantalon și cămașă cu mânecă lungă sau mânecă scurtă, având de ales între cravată și eșarfă.

„În prezent, toate eforturile noastre sunt îndreptate spre transformarea fostei regii într-o companie eficientă și mai apropiată de public și dorim mai ales schimbarea mentalității pe un trend nou, proactiv, al unora dintre angajați care au rămas tributari vechilor obiceiuri. Am luat această decizie ca urmare a multor reclamații, anumiți conducători și manipulanți de vehicule nu erau îmbrăcați adecvat, veneau cu șlapi, pantaloni scurți, maiou. Începând cu 1 iulie, cine nu are uniformă nu intră pe traseu. Dar foarte mulți șoferi sunt mândri de această investiție și poartă uniforma încă de când au primit-o”, spune directorul STB, Alexandru Hazem Kansou, fostul consilier PNL care a votat bugetul Gabrielei Firea, răsplătit cu funcția de șef al societății.

STB SA a comandat 14.700 de costume (din care 14.400 pentru bărbați și 300 pentru femei), 19.200 de cămăși bărbătești (cu mânecă scurtă și cu mânecă lungă), 400 de cămăși de damă (cu mânecă scurtă și cu mânecă lungă) și 4.900 de cravate și eșarfe, printr-o investiție în valoare totală de circa 3 milioane lei.

Directorul STB, a declarat pentru Hotnews că a cumpărat ținutele după ce călătorii au sesizat faptul că unii șoferi veneau la muncă cu șlapi, maiou și pantaloni scurți.

Citește și:

Fost consilier PNL, numit director al STB. El a votat bugetul Capitalei alături de PSD

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Abonează-te la
„3 minute” de la Europa Liberă

Luni – vineri, scurt și cuprinzător

XS
SM
MD
LG