Linkuri accesibilitate

Fotogalerie - Regina Elisabeta, o mare iubitoare de câini corgi și cai

Dragostea reginei Elisabeta pentru rasa corgi a început atunci când a primit în dar un corgi galez Pembroke, la împlinirea vârstei de 18 ani. Și-a botezat prima cățelușă Susan, iar până la decesul micului corgi au devenit inseparabile.

În timp, regina a început un program de reproducere cu puii descendenți ai lui Susan și deținut peste 30 de câini din această specie de-a lungul vieții sale, adică 14 generații, până în 2018.

La momentul morții sale, regina avea patru câini - doi corgi, un dorgi și un cocker spaniel. Cei doi corgi se numesc Sandy și Muick, dorgi se numește Candy, iar cockerul spaniel este Lissy.

Regina Elisabeta s-a bucurat, de asemenea, de caii ei prețioși. Primul ponei, din rasa Shetland, i-a fost dăruit de bunicul ei, regele George al V-lea, când a împlinit patru ani.

A luat prima lecție de călărie la vârsta de trei ani și a continuat să călărească până la vârsta de 90 de ani, fiind o adevărată pasionată de echitație, însă a făcut din această pasiune și o afacere de succes.


XS
SM
MD
LG