Linkuri accesibilitate

Inaugurarea podului de la Brăila începe cu mare pompă și multe bâlbe. Deschiderea traficului anunțată pentru 13, amânată trei ore


Deschiderea traficului pe podul proaspăt inaugurat de la Brăila s-a amânat cu câteva ore.
Deschiderea traficului pe podul proaspăt inaugurat de la Brăila s-a amânat cu câteva ore.

Oficialii CNAIR anunță că deschiderea traficului pe proaspăt inauguratul pod de la Brăila se amână cu câteva ore. Ora anunțată pentru deschiderea traficului era 13.00. Insă instalarea corturilor pentru invitații la ceremonie și reașezarea parapetelor de pe șosea, scoase pentru ceremonie, ar fi dat peste cap programarea inițială.

Purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Șerbănescu, a spus pentru Europa Liberă, că programarea inițială pentru deschiderea traficului a fost încurcată de amenajările pregătitoare pentru ceremonia de inaugurare.

Acum, șoseaua trebuie debarasată de corturile și celelalte amenajări făcute pentru inaugurarea oficială.

„Facem eforturi pentru a da drumul traficului de la ora 15.30. Trebuie puși la loc și parapeții de pe șosea”, spune Alin Șerbănescu.

Oficialul CNAIR mai spune că la capetele podului s-au adunat mașini care așteaptă să intre pe pod.

Pe rețelele sociale au apărut postări ale șoferilor care așteaptă să se dea drumul la trafic pe pod, așa cum arată și mesajul jurnalistei Gina Bahor, de la Radio România Actualități.

Amânarea traficului pe pod vine la două ore de la inaugurarea oficială a podului la care au participat președintele Klaus Iohanis, premierul Marcel Ciolacu și Președintele Senatului, Nicolae Ciucă.

  • 16x9 Image

    Adrian Ardelean

    S-a alăturat echipei Europa Liberă în ianuarie 2023. A intrat în presă în 2002 și s-a format că jurnalist la BBC World Service Romania. A lucrat mai apoi atât pentru posturi de radio și televiziune naționale ca Europa FM, Digi24, cât și pentru posturi de radio și televiziune regionale ca Transilvania LIVE, Radio Romania Cluj sau EBS Radio Cluj. Experiența lui include producerea și prezentarea de emisiuni live, jurnale de știri, dar și realizarea de analize, reportaje și documentare pe subiecte ce țin de actualitatea în economie, administrație și societate.

XS
SM
MD
LG