Linkuri accesibilitate

Viorica Dăncilă: Nu mi-e teamă că diaspora va răsturna acest rezultat electoral


Viorica Dăncilă, candidata PSD la alegerile prezidențiale, a spus, după anunțarea rezultatelor de la exit-poll-uri, că nu se teme că voturile venite din diaspora vor răsturna rezultatul de duminică seara.

„Nu mi-e teamă că diaspora va răstura acest rezultat electoral. Mă bucur că au votat (românii plecați în străinătate). Acest lucru a fost posibil datorită guvernării Dăncilă care a susținut votul de trei zile”, a precizat fosta șefă a Guvernului.

Ea le-a mulțumit primarilor care s-au implicat în campania electorală, dar a precizat că social-democrații vor fi foarte atenți cu monitorizarea proceselor verbale: „conform exit-poll-urilor suntem în turul II, vreau să acordăm o atenție deosebită proceselor verbale”.

„Lupta noastră nu este împotriva unui partid politic, lupta noastră va fi ca și până acum pentru România și pentru români, pentru unitate și pentru demnitate, pentru reprezentare pe plan intern si extern”, a mai precizat Viorica Dăncilă.

Candidata PSD a mai spus că nu au fost momente în care să se teamă de rezultatul primului tur: „Nu am plâns deloc, poate bărbații plâng pentru că și ei plâng câteodată. Am ținut legătura cu teritoriul, nu a fost nici măcar un moment în care să plângem sau să avem o asemenea atitudine. Sunt mulțumită pentru că am fost 14 candidați, în ciuda campaniei anti-PSD și anti-Viorica Dăncilă”.

Potrivit exit-pollu-urilor, rezultatele până la ora 20.00, dar care nu conțin voturile din dispora, în turul al doilea al alegerilor prezidențiale se vor confrunta între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG