Linkuri accesibilitate

Angajat din centrala Ministerului de Externe, infectat cu coronavirus


Romania- coronavirus generic

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat depistarea pozitivă pentru noul coronavirus a unui angajat care lucrat în interiorul centralei MAE.

Ministerul Afacerilor Externe precizează că un angajat cu atribuții de execuție din cadrul Centralei Ministerului Afacerilor Externe a fost confirmat astăzi (nr. miercuri) ca infectat cu COVID-19.

Din dispoziția conducerii MAE, au fost luate măsurile care se impun în relația cu autoritățile competente, respectiv măsuri de protecție pentru restul colectivului", a transmis Ministerul de Externe într-un comunicat de presă.

Cu problema coronavirusului s-a mai confruntat și Ministerul Justiției care a anunțat nu mai puțin de cinci cazuri confirmate în interiorul instituției și a trecut în regim de telemuncă.

Cazuri de coronavirus au mai fost confirmate de Ministerul Afacerilor Externe în rândul ambasadelor României din țări precum Franța, Spania sau Luxemburg.

România se află joi în ultima zi a stării de urgență decretată ca urmare a pandemiei de coronavirus. Parlamentul a votat miercuri seară proiectul de lege privind starea de alertă, dar până la intrarea în vigoare a prevederilor va fi un vid legislativ de trei zile pentru că legea va trebui să respecte anumiți pași procedurali înainte să intre în vigoare.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Explozie la o navă civilă străină în portul Sulina
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:28 0:00
XS
SM
MD
LG