Linkuri accesibilitate

Barna, despre acțiunea lui Bădulescu: Fără precedent, prin violență și stupiditate


Dan Barna, președinte USR
Dan Barna, președinte USR

Președintele USR, Dan Barna, a condamnat comportamentul viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a încercat în repetate rânduri să blocheze o conferință de presă a lui Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR pentru Primăria Capitalei.

Nu o să îl opriți pe Nicușor. Nu o să îi opriți pe bucureșteni.

Administrația de troli a Bucureștiului a arătat că e o adunătură de huligani care a confiscat acest oraș și care trebuie îndepărtată cât mai repede.

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a intervenit în dimineața asta brutal într-o conferință de presă a candidatului USR la Primăria Capitalei. E un eveniment fără precedent, prin violența și stupiditatea lui", a scris Dan Barna pe Facebook.

El spune că Aurelian Bădulescu a încercat să îl oprească pe Nicușor Dan, dar nu a reușit, da în schimb administrația Firea va fi oprită la alegeri.

Azi se împlinesc patru ani de când Uniunea Salvați Bucureștiul a intrat în Consiliul General al Capitalei. Între timp a devenit Uniunea Salvați România și cei câțiva activiști inimoși au devenit milioane de votanți.

Ați încercat să îl opriți pe Nicușor Dan, doamna Firea. O să vă oprească el pe dumneavoastră. Și o să plecați, cu Bădulescu de mână, acolo unde vă e locul.

Știți dumneavoastră unde.

Vă promit!", a conchis liderul USR.

Incidentul a avut loc vineri dimineață în Prelungirea Ghencea când Nicușor Dan a programat o conferință de presă de prezentare a bilanțului de 4 ani de când Gabriela Firea este primar al Bucureștiului.

Citește și:

XS
SM
MD
LG