Linkuri accesibilitate

Bătălia pentru Capitală. Nicușor Dan și Cătălin Drulă își unesc forțele împotriva Gabrielei Firea


Liderul USR, Cătălin Drulă, și primarul general Nicușor Dan și-au dat miercuri mâna pentru a o împiedica pe Gabriela Firea să acceadă din nou la conducerea Primăriei Capitalei.
Liderul USR, Cătălin Drulă, și primarul general Nicușor Dan și-au dat miercuri mâna pentru a o împiedica pe Gabriela Firea să acceadă din nou la conducerea Primăriei Capitalei.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, primește sprijin din partea președintelui USR, Cătălin Drulă, în bătălia pentru un nou mandat.

Cei doi au anunțat miercuri că vor continua colaborarea pe care o au la nivelul Consiliului General al Primăriei Generale a Municipiului București și că vor face tot ce le „stă în putere pentru ca Bucureștiul să nu ajungă înapoi pe mâna Gabrielei Firea.”

Cătălin Drulă a anunțat miercuri că s-a întâlnit cu primarul general Nicușor Dan, cu care a discutat despre prioritățile de dezvoltare a Bucureștiului și respectarea promisiunii pe care au făcut-o împreună bucureștenilor în 2020.

„Au fost și încă mai sunt destule dezastre de reparat după haosul lăsat în urmă de administrația Firea - PSD. Eforturile de asanare a finanțelor orașului, de a opri mafiile imobiliare și eficientizare a instituțiilor locale încep să se vadă. Sunt încă multe de făcut pentru infrastructura orașului și am discutat despre proiectele care trebuie accelerate”, a scris pe pagina sa de Facebook președintele USR.

Drulă spune că sprijinul său este motivat de faptul că „PNL pare să trădeze electoratul și să se arunce în brațele PSD și la București.”

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu a anunțat marți că a demisionat de la șefia organizației București a PNL susținând că singura motivație este legată de timpul de care are nevoie pentru a finaliza proiectele destinate cetățenilor Sectorului 6.

  • 16x9 Image

    Dora Vulcan

    Dora Vulcan este Senior Correspondent și s-a alăturat echipei Europa Liberă în ianuarie 2020. A intrat în presă în 1992 ca reporter de politică internă la România liberă. A devenit apoi jurnalist de investigații specializat în Justiție, preocupat de ingerința politicului în anchetele penale. În paralel, Dora a fost și stringer BBC. A scris la Revista „22” despre plagiatele din mediul universitar, a acoperit domeniul politic la Reporter Global (partener The Economist în România) și a fost editor coordonator la departamentul Social al agenției Mediafax. A fost consultant pentru filmul „De ce eu?”, despre moartea suspectă a procurorului Cristian Panait, o tragedie cu implicații politice care a marcat anii 2000.  

XS
SM
MD
LG