Linkuri accesibilitate

Liberalii au stabilit echipa de negociere pentru declanșarea anticipatelor


Liberalii s-au decis, nu mai amână nicio clipă: au stabilit echipa care va negocia anticipatele
Liberalii s-au decis, nu mai amână nicio clipă: au stabilit echipa care va negocia anticipatele

Liberalii au stabilit echipa care va negocia cu celelalte partide din parlament declanșarea alegerilor anticipate.

„Am stabilit echipa de negociere la nivelul partidului și începem discuțiile cu forțele din Parlament care înțeleg punctul critic în care ne aflăm”, a scris Raluca Turcan, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Din echipa de negociere ar urma să facă parte Ludovic Orban, Raluca Turcan și Robert Sighiartău, potrivit unor surse liberale citate de Mediafax.

Turcan spune că menținerea supremației PSD în Parlament ar risca să blocheze „toate lucrurile bune și așteptate pentru care există voință politică”, printre ele aflându-se desființarea secției speciale de investigare a magistraților, eliminarea pensiilor speciale și alegerea primarilor în două tururi de scrutin,

„Vrem să facem reformele profunde de care țara are urgent nevoie, să punem în practică punct cu punct agenda pentru care oamenii au votat la europarlamentare, la prezidențiale sau la referendumul pe Justiție. Nu putem, însă, mișca lucrurile câtă vreme întreg Parlamentul este ținut captiv de o majoritate toxică, lipsită de legitimitate,” spune Turcan.

Prim-ministrul Ludovic Orban a anunțat vineri, după întâlnirea pe care a avut-o cu președintele Klaus Iohannis, că au hotărât împreună să fie organizate alegeri anticipate.

XS
SM
MD
LG