Linkuri accesibilitate

Florin Cîțu îi trimite pe Marcel Ciolacu și pe PSD la școală


Florin Cîțu
Florin Cîțu

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, acuză PSD că este critic cu politicile guvernamentale, din frustrare că nu se află la putere și, într-o postare pe facebook, îi trimite la școală pe liderul PSD Marcel Ciolacu și pe parlamentarii social-democrați.

„Vă dau un sfat. În loc să dați cu pietre și să spargeți geamurile statului român vulnerabilizandu-l, mai bine faceți ceva util pentru România. Acum guvernează Partidul National Liberal. Și guvernează foarte bine”, a spus ministrul de Finanțe.

Pe perioada pandemiei, politicile economice ale Guvernului au fost criticate de PSD, iar ordonanțele de urgență pe teme economice adoptate de Guvern au fost modificate substanțial de social-democrați în Parlament, unde PSD deține majoritatea.

Un exemplu este legea prin care Parlamentul, la inițiativa PSD, a modificat suspendarea creditelor din cauza pandemiei, eliminând criteriile pe baza cărora se pot suspenda aceste credite și mărind, astfel, numărul beneficiarilor. CCR a declarat neconstituțională această modificare operată de social-democrați, cu ajutorul aliaților din Parlament.

XS
SM
MD
LG